Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

ANNIHILATION - néhány koncert erejéig újjáegyesül a Bay Area-beli thrash-legenda

2019-08-26
A híres Bay Area területéről származó old-school thrash banda, az Annihilation bejelentette, hogy néhány koncert és stúdiózás erejéig újjáalakul a zenekar.

Az Annihilation a '80-as évek elején egyik meghatározó bandája volt a San Francisco-i thrash-színtéren. A Jeff Stewart gitáros és Pat Sauger basszer által alapított csapat zenéje nagy hatással volt olyan későbbi bandákra, mint a Vio-Lence és a Forbidden. A csapat egy rövidebb időre konkrétan beleolvadt az Angelwitch zenekarba (Angelwitch SF) néven, mikor az eredeti Angelwitch a Bay Area területére helyezte át székhelyét.

Jeff Stewart néhány hónapja részt vett a Kill On Command elnevezésű jótékonysági bulin, közel harminc év után visszatérve ezzel a színtérre. Az Annihilation többi egykori tagja pedig aktív résztvevője volt a szcénának az utóbbi években is: Joey Genoni gitáros a Taunted, Kenny Donovan dobos a Cultural Warfare, Jacques Serrano énekes pedig mindkettő (a Taunted és a Cultural Warfare, valamint a System Of Pain) tagja. Az Annihilation-reuniont hosszú ideje tervezgetik az ex-tagok, de időbeli beosztásaik mindeddig nem engedték ezt. Most azonba ismét készen áll a banda, hogy megmutassa a világnak, mit is jelent a "fast & furious" szópár!

Hamarosan bejelentik az újjáalakult Annihilation első megmozdulásait... de addig is a Facebookon lehet követni a zenekart.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.