Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

DIRTY RATS - decemberben jelenik meg az ausztrál rockerek második albuma, az 'End in Tears'

2019-11-13
Az ausztrál Dirty Rats együttes egy jelképes dátumon, december 13-án, pénteken adja ki második nagylemezét, az 'End in Tears'-t.

Az 'End in Tears' album 13 "lüktető, klasszikus hard rock rock kompozíciót tartalmaz", melyet a Beovich-Rich dalszerző-páros alkotott meg. "Ütős rock-himnuszok és old-school blues italozás mellé" - ez az 'End in Tears' lemez, ami a banda nagysikerű debütáló, 'Rock 'N' Roll' (2018) című albumának folytatása.

Az új albumot a Dirty Rats új felállása rögzítette; vagyis Wayne "Richie Rat" Rich énekes, Jamie Beovich basszer, Anthony "Chooka" Chapple gitáros és Andy Thomson dobos.

A tracklista:
01. The Juice
02. Axis Of Love
03. Love From A Distance
04. End In Tears
05. Jaded
06. The Ballad Of Hobbit Foot
07. Hurts Like A Mother
08. Boss Of Me
09. My Life Is A Clinche
10. Fantasy
11. Bad News Woman
12. Rat Rock
13. Rock Star

A 'The Juice' című szám hivatalos klipje lentebb elérhető.

A Dirty Rats egy "no bullshit" mottóval ellátott, ausztrál pub-rock banda, ami Melbourne és Victoria állam környékén tevékenykedik. Az utóbbi 30 évben a banda mesterien kialakította sajátos, tipikusan "ausztrál hangzású" hard rock stílusát (gondoljunk csak az AC/DC-re és a Rose Tattoo-ra), de emellet olyan legendák is nagy hatással voltak dalaikra, mint az MC5 és a Motörhead. Mind hazájukban, mind pedig tengerentúlon nhatalmas rajongótáborral rendelkeznek, köszönhetően a 2018-as 'Rock 'N' Roll' album mérhetetlen energiájának és koncertjeik lendületes lüktetésének. Nem mellesleg róluk nevezték el az ún. "balls to the wall" rock-stílust!


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.