Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

T.O.M.B. - itt a Mayhem-es Hellhammer-rel felálló, amerikai black metal banda új dala!

2019-10-30
A T.O.M.B. új, 'Thin the Veil' című stúdióalbuma 2020. január 24-én jelenik meg, a Dark Descent Records gondozásában.

A T.O.M.B zenekar immáron több mint két évtizede jelen van a színtéren - ezidő alatt tökéletesre csiszolták sajátos, avant-gárd stílusukat, amit az ambient, a doom, az indusztriál, a noise és a tradícionális black metal műfajok eklektikus elegye képez. Ezáltal a speciális hangzás által a banda kiérdemelte "a modernkori black metal elsőszámú innovátora" címet.

A T.O.M.B. új albuma, a 'Thin the Veil' a Mayhem-ból ismert dobos, Hellhammer részvételével készült el. Mellette olyan zenészek segédkeztek az új dalok megszületésében, mint Craig Smilowski (ex-Immolation), Andy Winter (Winds), Duncan McLaren (Venom Wolf) és Maurice De Jong (Gnaw Their Tongues), aki "nekromanta kántálásaival" tarkítja a palettát.

Az új lemezen a T.O.M.B egyedien nyers, atmoszférikus indusztriál-death stílusa vegyül könyörtelen, durva és egyben primitív hangzással, mely a klasszikus, másod-hullámos black metal bandák legendáját idézi fel a hallgatók számára.

A lenti lejátszó révén különféle változatban megrendelhető az album, valamint meghallgatható a 'Decapitation Of The Gods' című tétel:

A 'Decapitation Of The Gods' hivatalos videó formájában is megjelent:


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.