Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

WAITING FOR MONDAY - február 14-én adja ki debütáló albumát Rudy Cardenas új melodic-rock bandája; itt az új klip!

2020-02-07
A los angelesi székhelyű Waiting For Monday egy melodic-rock projekt, amit Rudy Cardenas énekes és August Zadra gitáros-vokalista alapított.

A Waiting For Monday együttesre a legendás Jeff Scott Soto (Talisman, Malmsteen, SOTO) hívta fel a Frontiers kiadó figyelmét, mondván "hatalmas tehetségek" szerepelnek ebben a csapatban. Zenei tekintetben a klasszikus Journey- / Styx- / Foreigner-stílus felelevenítésével foglalkozik a banda - teszi mindezt némi modern rockzenei beütéssel; dalszövegek szempontjából pedig "szó sincs napfényes, jelentéktelen történetekről, mivel ez a banda komoly témákat és mély tartalmat tár a hallgatók elé".

A venezuelai származású Rudy Cardenas egy kiemelkedő énekes-tehetség. Ő volt az American Idol hatodik évadának egyik döntőse; hangját pedig nem csak zenékhez, hanem olyan TV-műsorokhoz is kölcsönzi, mint például a Family Guy és a Real Steel. Öt éven keresztül ő volt a díjnyertes vokál-csapat, az M-pact egyik tagja (akik 2005-ben elnyerték az L.A. Music Awards fődíját). Legutóbb Rudy egy magyar, aranylemezes előadó Mr. Zsolt oldalán tűnt fel.

August Zadra szólógitárosként és énekesként is ismert, legfőképpen mint Dennis DeYoung szólóbandájának oszlopos tagja. 15 éves kora óta bejárta turnéival teljes Észak-Amerikát, Alaszkától Hollywoodig. Az elmúlt két évtizedben több zenekarban is játszott vendégként, valamint számos dalszerzői és stúdió-projekt fűződik nevéhez.

A Waiting For Monday zenekart - Cardenas és Zadra mellett - Joe Travers dobos, Walter Ino gitáros-billentyűs és Eric Baines basszusgitáros alkotja.

A Waiting For Monday debütáló albuma 2020. február 14-én jelenik meg a Frontiers által, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Until The Dawn
02. End Of A Dream
03. Shattered Lives
04. Found You Now
05. Right In Front Of You
06. Must Have Been
07. Pick Your Lies
08. Inside Your Head
09. Make It Better
10. Love You Forever
11. One More Round

Az 'End Of A Dream' és a 'Shattered Lives' című single-dalok videoklipje, plusz az 'Until The Dawn' audiója lentebb elérhető, ízelítőképpen az album előrendeléséhez.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.