Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

NECROPSY - bemutatta teljes, 'Exitus' című EP-jét a veterán finn death metal banda

2020-01-21
Az 1987 óta aktív Necropsy zenekar 2020. január 21-én jelentette meg új, 4 számos EP-jét.

A Necropsy új mini-albuma, az 'Exitus' 2020. január 21-én került forgalomba, a spanyol Xtreem Music kiadó révén, CD-n és digitális változatban. Íme a borító és a dallista:

01. Meat Ceremony
02. Fucking Dead
03. 206 Motives
04. Butcherado

Az első előzetes dal, a 'Butcherado' - ami a Necropsy klasszikus stílusában fogant - lentebb meghallgatható. Egy "könyörtelen, elsöprő erejű, fogós riffekkel teli death metal-alkotásra" számíthatunk.

Újonnan megjelent a '206 Motives' című szám hivatalos szöveges videója is:

Alább elérhető a teljes EP-stream:

A Necropsy a '80-as évek végén és a '90-es évek elején kizárólag demó-lemezeket rögzített és adott ki ('94-ben átmenetileg feloszlottak) - 2013-ban ezek mindegyikét kiadta újra a Century Media Records (egy 3CD/4LP-s pakkban). A Necropsy 1992-ben részt vett egy Demigod-dal közös split-albumon, ami hatalmas underground sikereknek örvendett. Ettől függetlenül egészen 2011-ig nem jelent meg teljes értékű Necropsy lemez: a debütáló 'Bloodwork' is csak egy kisebb, ismeretlen finn kiadó jóvoltából került forgalomba, mindenféle promóció és hírverés hiányában... Később ezt a problémát helyrehozta az Xtreem Music Records - 2013-ban már itt jelent meg a sikeresebbnek nevezhető, 'Psychopath Next Door' című EP. A Necropsy második nagylemeze szintén az Xtreem Music jóvoltából látott napvilágot, 2015. augusztus elsején, 'Buried in the Woods' címmel.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.