Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

PHIL X & THE DRILLS - neves vendég-dobosok szerepelnek a Bon Jovi-gitáros Phil X bandájának új albumán

2019-11-26
A Golden Robot Records kiaó kötött világraszóló lemezszerződést az új albummal jelentkező Phil X & The Drills együttessel.

Phil X-et nem kell bemutatni a közönségnek; lévén a gitáros 2016 óta tagja a legendás Bon Jovi zenekarnak (de már 2011-ben, 2013-ban és 2015-ben is helyettesítette nagy elődjét, Richie Samborát a turnék alkalmával).

A gitáros emellett olyan neves előadók oldalán tűnt fel session-zenészként az utóbbi években, mint Alice Cooper, Rob Zombie, a Daughtry, Kelly Clarkson, Chris Cornell, a Triumph, az Our Lady Peace, Avril Lavigne és a Theory Of A Deadman. Phil X egyébként saját webshow-val is rendelkezik: a Fretted Americana jelenleg több mint 50 milliós kollektív nézettségnél tart.

A gitáros és saját bandája, a Phil X & The Drills mindeddig négy nagysikerű stúdióalbumot adott ki, kezdve a 2009-es 'Kick Your Ass in 17 Minutes' lemezzel, majd folytatván a 2011-es 'We Bring the Rock N Roll'-lal és a 2012-es 'We Play Instruments N Sh!t'-tel. Ezt követte az első Bon Jovi-album, amin Phil gitározott (2016 - 'This House Is Not For Sale'); majd pedig eljött az újabb The Drills album ideje (2019 - 'Stupid Good Lookings Vol. 1').

A csapat most bejelentette ötödik albumát, ami 'Stupid Good Lookings Vol. 2' címmel jelenik meg 2020 elején, a Golden Robot Records jóvoltából. A lemez egyes dalaiban más és más vendég-dobosok jutottak szerephez - köztük van például Tommy Lee, Liberty Devitto, Kenny Aronoff és Ray Luzier.

A hírek szerint a Phil X & The Drills egy "energikus, gitár-központú rocklemezt alkotott meg, mely garantáltan függőséget okoz a globális hallgatóság érzékeinek". Hamarosan jönnek a friss hírek az új album kapcsán...


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.