Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a WORMHOLE új klipes dala, a 'Quad MB'!

2019-12-11
A nemzetközi felállású, technikás brutál-death metal zenében utazó Wormhole együttes 'The Weakest Among Us' címmel adja ki második albumát.

A 'The Weakest Among Us' című nagylemez - ami a 2016-os debüt-album, a 'Genesis' folytatása - 2020. január 14-én jelenik meg, a Lacerated Enemy Records kiadó jóvoltából.

Az albumot Ryan Wolanski hangmérnök / mixer közreműködésében vették fel. Íme az új lemez Lodrigan Pedro Sana által tervezett borítója és tracklistája:

01. The Weakest Among Us
02. rA9/Myth
03. D-S3
04. Wave Quake Generator Plasma Artillery Cannon
05. The Gas System
06. Ultrafrigid
07. Quad MB
08. Ingswarm

A lemez CD-n, bakeliten, digitálisan és különféle box-szettek, merch-termékek formájában is megrendelhető a Bandcamp-en keresztül. Lentebb ízelítőképpen meghallgatható az album címadó dala, valamint megtekinthető a 'D-S3', valamint a 'Quad MB' című single hivatalos videoklipje:

A Wormhole egy nemzetközi felállású zenekar, melynek tagjai Dél-Afrikából, Skóciából és az USA-ból (Baltimore, Maryland) származnak). A tagok név szerint a következők: Sanjay Kumar és Sanil Kumar (gitárosok), Matt Tillett (dobos), Anshuman Goswami (énekes), Alex Weber (basszusgitáros).

Bővebb infók, hírek a bandáról a Facebookon találhatók.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.