Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

14 év után új szólóalbummal tért vissza az ELEGY frontembere, Ian Parry - itt az új dal!

2020-04-27
A többek közt az Elegy, a Vengeance és az Eternity's End frontembereként ismert Ian Parry új szólólemezét a Metal Mind Productions adta ki, 'In Flagrante Delicto' címmel.

Ian Parry egy magasan elismert énekes a rock- / metalzene világában. Globális szinten mindeddig összesen több mint 200,000 albumot adott el közel 40 éves karrierje során. Első professzionális bandáját 1981-ben alapította Mono Pacific néven; azóta pedig olyan neves előadókkal dolgozott együtt, mint a Kamelot, az Elegy, az Ayreon, a Mob Rules, a Royal Hunt, a Vengeance, a Hammerhead, a Valencia, az Infinity Overture, a Crystal Tears és a Von Baltzer; nem is beszélve a saját producelésű, 5-albumos, epikus rock / metal formációról, a Consortium Project-ről.

Parry új szólóalbuma, az 'In Flagrante Delicto' világszerte 2020. február 21-én jelent meg, rajta 10 hipnotikus, fülbemászó modern power rock nótával, mely stílusát tekintve meglehetősen sokszínű: a Yes-stílusú szintetizátoros atmoszféráktól kezdve, a Whitesnake/ Foreigner-féle klasszikus rockzenén át, egészen a Bad English / Peter Gabriel-stílusú balladákig minden megtalálható a lemezen. Az 'In Flagrante Delicto' Parry ötödik szólóalbuma; az első saját lemeze 14 éven belül (az előző, 'Visions' című album 2006-ban jelent meg).

Az albumon olyan híres vendégek jutottak szerephez, mint Stephan Lill (Vanden Plas) és Patrick Rondat gitárosok / dalszerzők; Casey Grillo (Kamelot), Imre Daun (Brian Robertson Band), Andreas Lill és Gary King dobosok; Barend Courbois (Blind Guardian, Tank) és Torsten Reichert basszusgitárosok; valamint Jeroen van der Wiel billentyűs / dalszerző. A producer természetesen maga Ian volt; az 'In Flagrante Delicto' keverését pedig a neves svéd producer / hangmérnök, Martin Kronlund (Hammerfall, Firewind, Rock Emporium) végezte el.

Az 'In Flagrante Delicto' egy újabb fejezet Ian fenomenális karrierjében. Az érzelmekkel, szenvedéllyel, valós tényekkel és nyers erővel teli dalkollekció egy vérbeli melodic-rock album, ami garantáltan a 2020-as év egyik nagy rajongói kedvence lesz!

A tracklista:
01. Spaceman
02. Travellers (Across The Unknown Universe)
03. In Flagrante Delicto
04. Fool’s Paradise
05. Impulse
06. Ingenious
07. Wish
08. Fly
09. The Day We Stop Dreaming
10. So Far So Good

Az alábbi lejátszó révén belehallgathatunk a lemez egyes dalaiba; itt pedig elérhető az album címadó dalának hivatalos videója, valamint a 'Travellers Across The Unknown Universe)' című szám audiója:

Parry a következőket tette hozzá: "A 2020-as Act Of Crime turné első koncertjét a belgiumi Aarschot-ban rendezzük meg, október 25-én, vasárnap, az All Star Fest keretében. További részletek és a teljes banda-felállás bejelentése hamarosan...".


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.