Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

MICHAEL THOMPSON BAND - itt a 'High Times' dal hivatalos videója az új koncertlemezről!

2020-01-15
A Michael Thompson Band január 24-én új koncert CD/DVD-t jelentet meg, 'High Times - Live in Italy' címmel.

A Michael Thompson Band első - és valahavolt egyetlen - európai koncertje 2018. április 28-án volt esedékes, egy mágikus szombati estén, egy feltüzelt közönség előtt. Michael Thompson gitáros, valamint Larry King énekes, Larry Antonino és Guy Allison (Unruly Child) basszusgitáros-billentyűsök, illetve Sergio Gonzalez dobos egy különleges AOR-varázslatot kreált a milánói Live Music Club színpadán.

A Thompson-banda kiválogatta a legjobb dalokat a legendás, 'How Long' című debüt-albumról, továbbá előadott néhány új nótát az újonnan megjelent 'Love and Beyond' lemezről. A veterán zenekar egy lenyűgöző, egyórás szettel kápráztatta el az ellátogatókat. Ezt a speciális performanszot örökítette meg professzionális formában a Frontiers stábja. Aki tehát AOR-rajongó, és nem volt ott a helyszínen, annak kötelező beszerezni ezt az új koncert-kiadványt!

A tracklista:
01. Can’t Miss
02. Secret Information
03. Love & Beyond
04. Give Love A Chance
05. High Times
06. Save Yourself
07. Starting Over
08. Wasteland
09. More Than A Feeling

Lentebb megtekinthető a 'Secret Information', valamint a 'High Times' című számok frissen megjelent koncert-klipje, ízelítőképpen a kiadvány előrendeléséhez:

Michael Thompson egy veterán amerikai dalszerző / gitáros, aki az elmúlt négy évtizedben számos neves előadó (Cher, Celine Dion, Michael Bolton, Joe Cocker, Mariah Carey, Toni Braxton, Meat Loaf, Shania Twain, stb.) oldalán fordult meg, valamint több filmzenét, rajzfilm-soundtracket és tévéműsor betétzenéjét (Miami Vice, Animaniacs, Reszkessetek betörők 3., stb.) komponált meg. Saját zenekara, a Michael Thompson Band 1989-ben adta ki kultikussá vált debütáló albumát ('How Long'), melyen olyan vendégzenészek jutottak szerephez, mint a Toto-énekes Bobby Kimball, az egykori Kansas frontember John Elefante, valamint John Keane, Terry Bozzio (Frank Zappa, Missing Persons) és Pat Torpey dobos (Mr. Big).


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.