Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

MANHOLE - ingyenesen letölthető "a világ legdühösebb bandájának" 1996-os debüt-albuma, az 'All Is Not Well'

2020-01-15
A My Ruin zenekar énekesnője, Tairrie B. Murphy ingyenesen letölthetővé tette egykori bandája, a Manhole klasszikus debüt-albumát.

A Manhole debütáló, 1996-ban megjelent 'All Is Not Well' című albuma digitálisan ingyenesen elérhetővé vált minden hallgató számára; méghozzá nem is akármilyen formában: kilenc demó-dallal kiegészítve, amiket a banda 1993 és 1995 között rögzített Los Angeles-ben.

Tairrie B. Murphy front-asszony közleménye így szól: "Ezen album eredeti változata (ami még azelőtt jelent meg, hogy 1997-ben nevet kényszerültünk változtatni - Tura Satanára) hivatalosan is *out of print* státuszú; vagyis rettentően nehéz hozzájutni old-school CD-n és kazettás változatban. Most azonban itt van a hivatalos digitális újrakiadás nektek, illetve azoknak, akik még sosem hallották ezt a lemezt!".

"A letöltési linkekhez mellékelném az album első kritikáját is, amit egy tehetséges tollforgató, Steve Beebee írt a Kerrang! magazin számára. A cikk mellett található fotót a legendás Edward Colver készítette. Évek óta nem is olvastam ezt a cikket, de emlékszem, hogy akkoriban ez volt a kedvenc kritikám. Ebben szerepel az a mondat is, hogy "A Manhole minden bizonnyal a történelem legdühösebb bandája"".

"Részemről nem számít, hogy az évek során milyen projektekben fordultam meg (a hip-hoptól kezdve a heavy metalig), amikor művészetről van szó, én mindig is hű maradok önmagamhoz, és a saját szívem szavait követem. Hálás köszönet mindenkinek, aki az első naptól fogva kísér engem ezen a különleges kalandon. Sosem fogunk megszabadulni egymástól!".

Az alább lejátszókon meghallgatható és letölthető az 'All Is Not Well' album, valamint a 'The Early Years' című demó-válogatás a Manhole zenekartól:


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.