Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

NECROPHILIAC - 28 év után új albummal tér vissza a spanyol death metal banda; itt az új dal, a 'Kill All, Burn All, Loot All'!

2020-01-15
28 évet kellett várni, de most végre eljött az idő: a spanyol death metal-veteránok 2020-ban kiadják régóta esedékes, második nagylemezüket, ami a 'No Living Man Is Innocent' címet kapta.

A Necrophiliac 1988-ban alakult. Első körben 5 demó-lemezt dobtak piacra; mígnem megjelent azóta klasszikussá vált debütáló albmuk, a 'Chaopula - Citadel of Mirrors' (1992). A kritikusok és a szakértők egyöntetűen ezt az albumot nevezik a spanyol death metal-színtér első mérföldkövének. A banda azonban egy évvel később feloszlott; de végül 2016-ban tértek ismét vissza - ekkor a (szintén spanyol) Xtreem Music újra kiadta debütáló lemezük remaszterizált változatát; méghozzá egy 2 CD-s szettben, melyen bónuszként helyet kaptak a a banda korai demói ('Maze of Forking Paths') is.

A Necrophiliac jelenlegi felállását a négy eredeti tag - Bongo (ének), Ery (gitár), Miguel (gitár) és Sweick (dobok) - plusz egy új "szerzemény", a basszusgitáros Ramón alkotja. A banda visszatérő albuma, a 'No Living Man Is Innocent' Jesús "Punti" Montilla hangmérnök közreműködésében készült el, a Wandering Stúdió falai között. A maszterizálást a svéd death metal-legenda, Dan Swanö végezte el, a Unisound Stúdióban. A lemez borítója és koncepcionális mestermű, amit Artem Grigoryev művész alkotott meg.

A 'No Living Man Is Innocent' fedele és dallistája így néz ki:

01. Piper Leading Innocents
02. Hunting Humans
03. Magma of Flesh (Beasts of the Earth)
04. When Mother Ate Son
05. Horseaters
06. Inhabitants of the Red Forest
07. Kill All, Burn All, Loot All
08. GodBundy
09. No Living Man is Innocent

A 'No Living Man Is Innocent' albumot 2020. március 12-én adja ki az Xtreem Music Records; méghozzá digitálisan, CD-n és 12 hüvelykes LP-n.

Íme az első dal-premier, a 'Kill All, Burn All, Loot All':

A Necrophiliac Facebook-oldala itt érhető el.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.