Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

INHUMAN - harmadik albumát vette fel a costa ricai tech-death banda; itt az 'Unseen Dead' címadó dala!

2020-02-21
'Unseen Dead' címmel jelenik meg a costa ricai technikás death metal banda harmadik nagylemeze, amit az ukrán Grimm Distribution és az amerikai Sevared Records dob piacra március 15-én.

Öt évvel azután, hogy megjelent az Inhuman legutóbbi nagylemeze, elékészült a costa ricai banda harmadik stúdióalbuma, az 'Unseen Dead', melyre nyolc vadonatúj nóta került fel, tele gyors death metal-riffekkel, szólókkal, blastbeat-ekkel, erőteljes basszus-témákkal és brutális vokálokkal. A banda új albuma erősen ajánlott a Suffocation, a Blotted Science, a Bloodbath, a Napalm Death, a Deicide, a Dying Fetus és a Malevolent Creation rajongóinak.

Az alább látható lemezborító JL Rey (Phlegeton Art Studio) műve [ő a spanyol Wormed zenekar énekese]. Az 'Unseen Dead' dalait a gitáros, Jonathan Sanchez, dalszövegeit pedig az énekes, Sergio Munoz írta. A hangmérnöki / produceri / mixer munkákat szintén Jonathan Sanchez végezte el, saját stúdiójban (Inhuman Studios / San Jose, Costa Rica); a maszterizálás pedig Esteban Rojas és a CISMA Producciones Stúdió nevéhez fűződik.

A tracklista:
01. Lords Of Beasts
02. The Day You Die
03. The Poisoned
04. Careful What You Fear
05. The Last Prophet
06. A Death Through The Mirror
07. Unseen Dead
08. Devil's Deeds

Lentebb meghallgatható a címadó dal, valamint elérhető a 'The Last Prophet' szöveges videója és a 'Careful What You Fear' hivatalos klipje, ízelítőképpen az előrendeléshez, ami itt lehet leadni (limitált CD-n és digitálisan).

Az Inhuman zenekar 2011-ben alakult Costa Ricán. A bandát Jonathan Sanchez gitáros alapította. 2013-ban megjelent az első album, a 'Course of Human Destruction', melyen Sergio Munoz énekelt, Freddy Sanchez dobolt és Carlos Venegas basszerozott. A lemezbemutató turnét követőne Freddy Sanchez-t leváltotta Eduardo Chaves; az új felállás pedig 2015-ben kiadta a 'Conquerors of the New World' albumot. 2016-ban Eduardo Chaves életét vesztette egy motorbalesetben; az Inhuman pedig úgy döntött ezután, hogy trióként folytatja a banda működtetését. 2017-ben ilyen formában rögzített az 'ep_01' című feldolgozás-EP-t, amit követően Carlos Venegas is távozott a felállásból. A maradék tagok David Salazar dobos és Kevin Moran basszusgitáros személyében találták meg az utódokat - ezzel a felállással vették fel a legújabb, 'Unseen Dead' című albumot. A stúdiós munkálatokat követően azonban (2019 nyarán) David Salazar és Sergio Munoz személyes indokokra hivatkozva kilépett a csapatból - helyükre pedig Juriel Barquero dobos és Gabriel Martinez énekes került.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.