Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

ETHIR ANDUIN - itt az orosz black-doom metal banda új dala, a 'Last Struggle'!

2020-02-22
Az orosz black / doom metal / hardcore banda 'Pathway to Eternity. The Agony' címmel adja ki 8. nagylemezét március 16-án, a Grimm Distribution jóvoltából.

A 2006-ban alakult Ethir Anduin "Tikhvin erdejeinek mélyében, tavainak mocsáros partján jött létre", A.V. Fenrir multi-instrumentalista / dalszerző ötlete nyomán. 2006 és 2019 között szinte minden lemezüket "az elszigeteltség és a magány szülte". Ezidő alatt hét "zord hangzású, szívszaggató hangvételű" album készült el, melyek egyöntetűen "a tortúra és a végzet zenei vázlataiként" funkcionáltak. 2019-ben azonban egy női énekes, Luka is megjelent a projektben - innentől fogva pedig új fejezet vette kezdetét az Ethir Anduin történetében.

Az Ethir Anduin 'Pathway to Eternity. The Agony' címmel adja ki 8. nagylemezét 2020. március 16-án, a Grimm Distribution jóvoltából.

Az új album koncepciója Alexander Vvedensky Potets című költeményén alapszik. A 'Pathway to Eternity. The Agony' 8 száma ennek megfelelően egy "csodálatos, de ugyanakkor lehangoló, zenei verses kötet ami magában foglal minden tragédiát, bánatot és magány-érzetet, amit egy haldokló ember érez". A történet főszereplőjét "senki sem érti meg; ostoba kérdésekre várnak tőle válaszokat, de ezeket csak halálának pillanata után kaphatják meg, cinikus formában. Főhősünket beteljesületlen álmok gyötrik; azon töpreng, mit érhetett volna még el az életben, és mi vár rá szemének lehunyása után"...

Az album alább látható borítóját a Paint-It-Black Design tervezte:

A tracklista:
01. Awareness Of The Frailty Of Being
02. Pandemonium
03. The Invisible Veil Of The Cold Silence
04. The Agony
05. Eternal Shining Star
06. Beneath The Ruins
07. The Universe Hears Everything
08. Last Struggle

Az album nyitó-tétele, az 'Awareness Of The Frailty Of Being', a 'Last Struggle' és a 'The Agony' című szám itt meghallgatható:

Az előrendelési infók az alábbi képre kattintva találhatók meg:

Az Ethir Anduin Facebook-oldala itt érhető el.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.