Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

NO STONE LEFT UNTURNED - bejelentette debütáló lemezét a dán modern prog-projekt

2020-01-22
A progresszív / modern rockzenében utazó, dán No Stone Left Unturned zenekar február 14-én adja ki 'The Experimental Playground' című debütáló EP-jét, a Wolf Music Production jóvoltából.

A projektet Peter Wolf Frandsen multi-instrumentalista vezeti, aki több évtizedes tapasztalattal és néhány vendégzenész bevonásával készítette el eddigi legőszintébb, - elmondása szerint - "legfontosabb" művét, ami egyben valahavolt legdallamosabb zenei alkotása. Frandsen korábban olyan zenekarban fordult meg, mint az Eciton, a Faith Industrius, az Inimical (DK) és a Zoltan.

Új projektje, a No Stone Left Unturned debütáló mini-albuma, a 'The Experimental Playground' a Wolf Music Production kiadó jóvoltából lát napvilágot február 14-én, az alább látható borítóval és dallistával:

01. It Always Starts With One…
02. No Stone Left Unturned
03. Seen Through The Eyes Of A Child
04. I can see Forever Up Here

A 'The Experimental Playground' producere és hangmérnöke maga Peter Wolf Frandsen volt. A felvételek a koppenhágai Studio 67 falai között zajlottak. A keverés és a maszterizálás Maciej Widek és a lengyel Nova Stúdió nevéhez fűződik.

Peter Wolf Frandsen (basszusgitár, gitár, ének) mellett Paolo Conte dobos, Kontantin Raidovski (Raido) szólógitáros és Eric Castiglia énekes működik közre a lemezen.

Bővebb infók, hírek a projektről és az albumról: www.facebook.com/No-Stone-Left-Unturned


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.