Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt az új klip Mike Hrubovcak bandája, az AZURE EMOTE új albumáról: 'Curse Of Life'!

2020-06-16
A Philadelphia-i avant-gárd death metal banda március 6-án adta ki hét éve várt, 'The Third Perspective' című nagylemezét, a Selfmadegod Records jóvoltából.

A legendás Mike Hrubovcak (Vile, Nader Sadek, Hypoxia, Monstrosity, Abraxas, Divine Rapture, stb.) által vezetett Azure Emote idén tehát kiadta "a muzikális pusztítás szónikus mesterművét"; vagyis harmadik nagylemezét, ami a 'The Third Perspective' címet viseli. A banda hangzása ezúttal is az extrám / avant-gárd metalzenei stílus köré épül; vagyis "totális kötetlenségre" kell számítaniuk a hallgatóknak, mind zenei, mind pedig költészeti szempontból.

Az Azure Emote ezúttal is az "egzisztencialista nihilizmus absztrakt világát" festi a közönség elé; de ugyanakkor komoly progresszió is felfedezhető az előző albumokhoz képest, mind zeneiség, mind professzionális kivitelezés terén. A 'The Third Perspective' kétségkívül a banda eddigi legsötétebb, legerőteljesebb ópusza! A lemez erősen ajánlott az Arcturus, az Enslaved, az Edge Of Sanity, a Negura Bunget, a The Project Hate, a Ne Obliviscaris, az Atheist, az Unexpect a Thy Catafalque és a Thy Disease rajongóinak.

Az új lemezen - az illusztrátorként is magasan elismert Hrubovcak mellett - Ryan Moll (Rumpelstiltskin Grinder, Total Fucking Destruction) gitáros, valamint Mike Heller (Fear Factory, Malignancy, Raven) dobos, Kelly Conlon (Death, Pessimist, Monstrosity) basszusgitáros, Melissa Ferlaak (Therion, Plague Of Stars, Echoterra, Aesma Daeva) énekesnő, Pete Johansen (Sins Of Thy Beloved, Tristania, Morgul, Sirena) hegedűs, Jonah Weingarten (Pyramaze, We Are Sentinels, Teramaze) billentyűs, illetve Mark English (Monstrosity, Deicide) és Bob Davodian (Divine Rapture, Randall Flagg) gitárosok zenélnek. Az album hangmérnöke és mixere Ron Vento (Nightsky Studios / Aurora Borealis, Imperial Crystalline Entombment) volt; a maszterizálást pedig a legendás Dan Swanö végezte el a svéd Unisound Stúdió (Edge Of Sanity, Bloodbath, Witherscape) falai között. A lemezborító természetesen a frontember, Mike Hrubovcak (Visualdarkness.com) műve, aki korábban olyan neves bandák egyes albumait illusztrálta, mint a Megadeth, a Six Feet Under, az Avenged Sevenfold, a Sinister, a Grave, a Mortician vagy a Cattle Decapitation.

A tracklista:
01. Loss
02. Curse Of Life
03. Dark Realms
04. Negative Polarity
05. Three Six Nine
06. Solitary Striving

Lentebb meghallgatható a teljes album, ízelítőképpen az album rendeléséhez, itt pedig megtekinthető a 'Curse Of Life' című szám frissen megjelent videoklipje:


Itt az új klip Mike Hrubovcak bandája, az AZURE EMOTE új albumáról: 'Curse Of Life'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.