Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a finn SOLOTHUS zenekar új dala, a 'The Watcher'!

2020-02-03
'Realm of Ash and Blood' címmel jelenik meg a death / doom metalista Solothus zenekar harmadik nagylemeze.

A finn bandának ez lesz az első kiadványa, amit a 20 Buck Spin Records gondoz. A Solothus "nyomasztóan súlyos, közép-tempós, gyilkos gitárszólókkal ellátott zenéje és riffekre épülő, egyedi dallamérzéke" tökéletesen passzol a kiadó elképzeléseihez. A lemez március 27-én jelenik meg, CD-n, LP-n, MC-n és digitális változatban.

A 'Realm of Ash and Blood' a banda utolsó albuma, amit Sami Iivonen gitáros játéka hallható. Őt a lemez felvételei után váltotta le Aleksi Luukka. A Solothus jelenlegi felállását továbbá Kari Kankaanpää énekes, Veli-Matti Karjalainen gitáros, Tami Luukkonen basszusgitáros és Juha Karjalainen dobos alkotja.

A 'Realm of Ash and Blood' hét számának dob- / gitár- / basszus-témáit Lauri Laaksonen hangmérnökkel, vokál-témáit pedig Tommi Ilmanen hangtechnikussal vették fel, a Sounds From Below Stúdió falai között. Az album hanganyagának végleges maszterizálását Dan Lowndes végezte el a Resonance Sound Stúdióban; a borító pedig a profi Adam Burke (Hällas, Eternal Champion, Angel Witch) alkotása.

A lemez erősen ajánlott a Runemagick, a Hooded Menace, a Coffins, a My Dying Bride, a Krypts, a Derketa, az Ossuarium, a Crowbar és a Celtic Frost rajongóinak.

A tracklista:
01. Father Of Sickness
02. The Watcher
03. The Gallows' Promise
04. Last Breath
05. Below Black Waters
06. Chasm Of Shattered Bones
07. A Rain Of Ash

Az album előrendelését itt lehet leadni. Ízelítőképpen lentebb meghallgatható az első nyilvános dal, a 'The Watcher':

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/Solothus


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.