Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új felállással és új albummal tér vissza a FIREWOLFE együttes - Fifth Angel, Heir Apparent és TKO tagok egyesültek a bandában

2020-02-04
Az amerikai, tradícionális metalzenében utazó banda, a FireWolfe 2020-ban újjáalakult.

A FireWolfe korábban két nagysikerű albumot (2011 - 'FireWolfe', 2014 - 'We Rule the Night') adott ki - ezzel letették védjegyüket a metal-történelem színterén. Az eredetileg "szimpla stúdió-projektként" indult banda ezután azonban eltűnt, de most, 6 évvel később megújult erővel és vadonatúj felállással térnek vissza a szcénára. Nem mellesleg új album és egy nagyszabású turné is kilátásban van!

A FireWolfe frontembere továbbra is a gitáros / alapító / dalszerző Nick Layton, aki ezúttal egymaga válogatta maga köré a további bandatagokat, összehozván egy veterán, tapasztalt zenészekből álló formációt. Layton mellett Bobby Ferkovich (Presto Ballet, Heir Apparent, Pamela Moore Band) basszusgitáros, Michael David (TKO) szólógitáros, Jeffrey McCormack (Q5, Fifth Angel, Heir Apparent, TKO) dobos, és végül, de nem utolsó sorban az új énekes, David Lyon alkotja a FireWolfe 2020-as felállását.

A banda új, visszatérő albuma hamarosan elkészül a Seattle-i stúdióban. A harmadik FireWolfe nagylemez várhatóan a nyár végén vagy az ősz elején lát napvilágot - ezt pedig követi a lemezbemutató turné, aminek dátumait és állomásait márciusban jelentik be.

A rajongók addig is figyelemmel követhetik az album munkálatait a FireWolfe újonnan indult honlapján, vagy akár a hivatalos Facebook-oldalukon is.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.