Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

RESIST & BITE - új videoklipet mutatott be a Tesla egykori gitárosa, Tommy Skeoch; itt az 'I'!

2021-09-14
A Resist & Bite zenekarban Skeoch Nathan Utz (ex-Lynch Mob) énekessel, Steve Stokes gitárossal, Brian Powell basszerrel és David Parks dobossal egyesítette erejét.

"Hello, mindenki! Itt a Resist & Bite! Ez egy nagyon izgalmas banda lesz! Immáron nagyjából két éve ezzel a bandával dolgozom, melynek tagja Brian Powell, Dave Parks, Steve Stokes és a fantasztikus énekes, Nathen Utz. Nagyjából 17 dallal készültünk már el. Nemsokára megtaláljuk a megfelelő kiadót is, és teljes gőzzel belecsaphatunk a lecsóba! A jövő év elején pedig tiszta erőből belevágunk a turnézásba!!! Hamarosan tehát találkozunk..." - adta hírül nemrég Skeoch, aki először 1984-ben csatlakozott a Teslához, majd 1995-ben tért ismét vissza a bandába. Legutóbb 2000 és 2006 között a veterán hard rocker csapat tagja.

A Resist & Bite nemrég kiadta debütáló albumát, köszönhetően a Lor Live Records-nak; most pedig bemutatták a vadonatúj single-dal, az 'I' hivatalos videoklipjét.

2020 márciusában jelent meg a Resist & Bite első single-dala, a 'The Myth I'm Livin'', amihez nemrég videoklip is készült. Íme a premier:

Később pedig megjelent a banda készülő debütáló albumának első kedvcsinálója:

A Resist & Bite együttes Facebook-oldala itt érhető el.


RESIST & BITE - új videoklipet mutatott be a Tesla egykori gitárosa, Tommy Skeoch; itt az 'I'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.