Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

LOST LEGACY - több mint egy évtized után új albummal tért vissza a new yorki power metal banda; végighallgatható az 'In the Name of Freedom'

2020-03-20
A Lost Legacy régóta várt második, 'In the Name of Freedom' című nagylemeze 2020. március 20-án jelent meg, a Pure Steel Records jóvoltából.

Az 'In the Name of Freedom' album 46 percnyi "színtiszta metalzene" került fel. A banda második nagylemeze egy koncept-anyag, ami a 2009-es debüt-album, a 'The Aftermath' folytatása.

A banda közleménye így szól: "Az 'In the Name of Freedom' albumot azért készítettük, hogy köszönetet mondjunk minden férifnak és nőnek, akik a fegyveres erők tagjai, és akik hatalmas áldozatot hoznak mások megmentése érdekében. Mi nem a háborút dicsőítjük; annál inkább azokat a példamutató embereket, akik az életüket adják, de ennek ellenére mégis elfelejtik őket".

A Lost Legacy immáron 1998 óta aktív zenekar. A négy kiváló zenész és egy gitáros-énekes alkotta csapat - annak ellenére, hogy az elmúlt 20 évben csak egyetlen albumot adott ki - rendszeresen turnézik és írja az új dalokat, melyek zeneileg és dalszövegileg joggal nevezhetők "intellektuál-metal" stílusúnak.

A Lost Legacy így kommenálta új albumát: "Hisszük, hogy ez az album tökéletesen reprezentálja azt a hangzás, ahogy bandánk előben is szól. Büszkék vagyunk arra, hogy tetszik az embereknek minden koncertünk; ezért amikor belevágtunk az új album megírásába, az volt a célunk, hogy ezt a "live-band feelinget" keltsük életre a stúdióban is. A fanok minden bizonnyal elégedettek lesznek az új nótákkal, az össz-hangzással és a produkcióval is. Fogós, gitár-központú témák, rengeteg riff és szárnyaló vokálok... Rengeteg energia és inspiráció kerül majd általunk a klasszikus power metal műfaj rajongóinak a kezébe".

A tracklista:
01. Rise To Glory
02. My Faith
03. Front Line
04. In The Name Of Freedom
05. Take Me Away
06. Enough Is Enough
07. Will You Remember
08. Rules Of Engagement

Az első új single-dal, a 'Front Line' hivatalos videoklipje itt megtekinthető; itt pedig exkluzíve végighallgatható a teljes album:

Bővebb infók, hírek a bandáról, az albumról és a koncertekről: www.lostlegacyny.com


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.