Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Debütált a bostoni instrumentális prog-metalista MYTH OF I zenekar - végighallgatható az első album

2020-04-08
A világhírű Berklee Konzervatórium egyes hallgatóiból összeverbuválódott, bostoni Myth Of I együttes új erőt képvisel a nemzetközi prog-metal színtéren.

A Myth Of I zenekart a The Artisan Era kiadó igazolta le. A bostoni együttes debütáló albuma április 10-én látott napvilágot, rajta 11 "kalandos" nótával, melyek felépítésüket tekintve "nagyban eltérnek a megszokott verse-refrén-verse dalszerzői struktúrától". A Myth Of I zenéjét pontosan meglehetősen nehéz bekategorizálni: habár alapvetően progresszív metal stílusú dalokkal operál a banda, a death metal, a groove metal, a post-metal és a jazz-fusion műfajok sajátos elemei is felfedezhetők dalaikban. Ezáltal egy végtelenül változatos, sokszínű albumot kaphatnak kézhez a hallgatók. 

A 'Myth Of I' albumot erősen ajánlják többek közt az Animals As Leaders, a Scale The Summit, a Between The Buried And Me, a The Contortionist, a The Faceless és a Cloudkicker rajongóinak.

A tracklista:
01. Pandora
02. The Illustrator
03. Cherophobia
04. Obsidian Vale
05. Glass Castles
06. Needlepoint
07. The Maze
08. Kodama
09. 妖怪(ようかい)
10. Felix Cupla
11. Panzer

Lentebb meghallgatható a 'The Illustrator' című tétel, valamint a teljes album, ízelítőképpen rendeléséhez.

A Myth Of I zenekar felállását Jennings Smith és Tyler Fritzel (Intoxicated Rage) gitárosok, Matt Lippa (Intoxicated Rage) dobos és Aodán Collins (Zealotry) basszusgitáros alkotja.

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/mythofi


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.