Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új albumot jelentett be a norvég death / thrash metalista MENTAL DISASTER zenekar: áprilisban jelenik meg a 'The Repulsive Abomination'

2020-02-12
A 'The Repulsive Abomination' a Mental Disaster harmadik nagylemeze; a 2016-os 'Raping the Symbol of Humanity' folytatása.

A 'The Repulsive Abomination' albumon groove-központú death / thrash metal zene hallható, büntető dob-témákkal, mély halálhörgésekkel és tradícionális death metal-elemek bevonásával előadva. A norvég csapat azt a stílust játssza, amit sokan "skandináv" műfajként emlegetnek, de olyan amerikai legendák jellegzetes hangzásának hatása is felfedezhetők zenéjükön, mint a Deicide, a Slayer vagy a klasszikus Morbid Angel.

A Mental Disaster Norvégia zeneileg egyik legaktívabb környékéről, Kristiansand városából származik. A banda gitárosa, Bernt Sorensen tagja a legendás In The Woods zenekarnak; az énekes Jan Åge Lindeland és a basszusgitáros Bengt Orstad a Blot együttesből ismert; a dobos David Olsen pedig mellék-állásként a Faanefjell-ben játszik. A Mental Disaster felállását a 2011-es megalakulás óta ez a négy tag alkotja.

Az új Mental Disaster album, a 'The Repulsive Abomination' 2020. április 10-én jelenik meg a brit Death To Music Productions kiadó jóvoltából (előrendelés itt), az alább látható borítóval és tracklistával:

01. The Repulsive Abomination
02. Disciples of Ignorance
03. High Priest of Doom
04. Bow to the Blade
05. Graveyard Symposium
06. Sword of Vengeance
07. Testify and Repent
08. Mauled Beyond Belief
09. Berserker Rage Unfold
10. Sapiens So Pure

Íme az első hivatalos album-előzetes:

Bővebb infók, hírek a bandáról a Facebookon találhatók.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.