Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

SUFFER NO FOOLS - áprilisban új albumot ad ki a brit metalbanda

2020-02-13
A Suffer No Fools új stúdiólemeze 'We Die As We Live' címmel lát napvilágot, 2020. április 17-én, a LifeBlood Records jóvoltából.

A Suffer No Fools egy négytagú, brit melodic-metal banda, aminek székhelye Hertfordshire. A kvartett immáron négy éve aktív; komoly rajongói bázisuk van Herts-ben és Londonban, de a nemzeti és nemzetközi média is meglehetősen pozitív kritikákkal illeti a csapatot.

A 2020-as év ígérkezik a Suffer No Fools eddigi legizgalmasabb évének; lévén idén jelenik meg új albumuk, a 'We Die As We Live', ami várhatóan még magasabbra emeli a banda státuszát a globális színtéren.

Egyedi vokál-témáik, fülbemászó dallamaik és thrash stílusú gitár-játékuk révén a Suffer No Fools kiemelkedik a kortárs metalbandák tömkelegéből, és a máfaj egyéni, sajátos típusát ontják a hallgatók fülébe. Az energikus és szórakoztató koncertjeikről ismert együttes komoly tapasztalattal rendelkezik turnézás terén is: az évek során olyan híres előadókkal turnéztak, mint a Forever Never, a Krysthla és a Hollowstar.

A Suffer No Fools most készen áll, hogy a világra szabadítsa eddigi legerősebb, legkeményebb, legritmusosabb és legfogósabb anyagát, a 'We Die As We Live' albumot!

Hamarosan jönnek a friss hírek és az első ízelítők az új album kapcsán...

A Suffer No Fools Facebook-oldala itt érhető el.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.