Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

LIVE BURIAL - második albumukat adják ki a birt death metalisták; itt az új dal, a 'Cemetery Fog'!

2020-03-23
A Live Burial második nagylemeze 'Unending Futility' címmel jelenik meg április 3-án, az indiai Transcending Obscurity Records révén.

A Live Burial új albumán a klasszikus death metal műfaj fénykora éled újjá. A sötét, komor hangvételű, fordulatokkal és csavarokkal teli nótákat gyötrelmes vokálokkal spékeli meg a banda; ezáltal a korai Death / Morgoth / Asphyx / Fleshcrawl lemezek hangulatát idézvén. A Live Burial erőteljes megszólalása az 'Unending Futility' albumon válik kiforrottá; vagyis ez a lemez a death metal műfaj mindenféle stílusának rajongóit garantáltan padlóra viszi.

A Live Burial felállását Jamie Brown énekes, Rob Hindmarsh és Richard Codling gitárosok, Lee Anderson basszusgitáros és Matthew Henderson dobos alkotja. Az új albumon vendégként szerepel a Sepulchral Curse és a Solothus finn énekese, Kari Kankanpaa, valamint a Vacivus és a Cruciamentum gitárosa, Dan Rochester. Az alább látható borítót Luke Oram (Slugdge) készítette.

Az alábbi lejátszó révén CD-n és digitálisan is megrendelhető az album, valamint meghallgatható annak két nyilvános dala:

A 'Condemned To The Boats' dal vizualizációs videója itt megtekinthető; lentebb pedig meghallgatható a 'Cemetery Fog' című tétel:


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.