Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a KINGSMEN második videoklipes dala, az 'Until I’ve Departed'!

2020-06-27
A Rhode Island-beli négyesfogat, a Kingsmen zenekar egy brutális debüt-albummal száll ringbe.

A Kingsmen bemutatkozó albuma 'Revenge. Forgiveness, Recovery' címmel jelent meg április 10-én, a SharpTone Records jóvoltából.

A zenekar debütáló albumának elkészültéig majdhogynem végzetes események vezettek; a Kingsmen azonban megállás nélkül küzdött, nem adta fel; így végül megszületett a 'Revenge. Forgiveness. Recovery' lemez, amit egy Nashville-beli stúdióban vettek fel, Mark Lewis (Trivium, Whitechapel, Cannibal Corpse) producerrel. A banda és az album 2019-ben keltett fel a SharpTone Records figyelmét, akik rögtön szerződést ajánlottak a csapatnak.

A Kingsmen titka a dalszerzői munka erejében rejlik. Inspiráló dalszövegeik és egyedi, modern stílusú metalzenéjük kiemeli őket napjaink színteréről; vagyis egyértelműen a 2020-as év egyik legizalmasabb bandájával állunk szemben.

Az énekes Tanner Guimond így nyilatkozott: "Azt szeretnénk, hogy aki meghallja zenénket, az rögtön tudja, hogy van remény... Első albumunkat életünk egy sötét időszakában alkottuk meg; a végén pedig rájöttünk, hogy mennyire szeretünk élni, lélegzni és dolgozni. Abban bízunk, hogy ezekkel a dalokkal sikerül másokat is átsegítenünk a nehéz időkön. A Kingsmen-nek védelmező ereje van. Mi magunk is családtgként állunk ki a másik mellett. Rengeteg megpróbáltatáson vagyunk túl, de mindig sikerült megtalálnunk az erőt a feltámadáshoz és az akadályok legküzdéséhez; méghozzá a zenélés révén".

A tracklista:
01. Until I’ve Departed
02. World On Fire
03. Tipping The Scales
04. Nightmare
05. Waste Away
06. Outsider
07. Oppressor
08. Pleasure In Vengeance
09. Relapse
10. Death Of The Sixth

Az első single-dal / videoklip, a 'Nightmare' lentebb elérhető. Ennek kapcsán Tanner elmondta: "Az élet nem mindig egy csodálatos álom... A legtöbb esetben olyan kihívásokkal kell szembenéznünk, melyeket szinte lehetetlen kezelni. Kalandozásainkat az elmúlt években betegségek, halálesetek, súlyos problémák és szakítások övezték. Ezek a küzdelmek vezettek odáig, hogy megszületett első lemezünk, a 'Revenge. Forgiveness. Recovery.'. Ez itt pedig az album első single-dala, a 'Nightmare', mely arra hívja fel a figyelmet, hogy fogadjuk el a változást, és a nehéz idők ellenére se adjuk fel álmainkat. Hallgassátok meg ezt a számot, és engedjétek, hogy behatoljon elmétek legsötétebb pontjáig".

Újonnan megjelent a 'Waste Away' és az 'Until I’ve Departed' című számok hivatalos videója is:

A Kingsmen az eredeti tervek szerint április folyamán Észak-Amerikában turnézott volna a BE//GOTTEN zenekarral, azonban ez a körút a globális koronavírus-járvány okán elmaradt. Bővebb infók, hírek a banda Facebook-oldalán olvashatók.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.