Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

AZATH - 'Through a Warren of Shadow' címmel mutatta be első albumát az észak-amerikai death metal projekt

2020-04-15
Az Azath a Pulverised Records jóvoltából jelenteti meg debütáló nagylemezét április 17-én.

Az Azath 2018-ban debütált, egy három-számos demóval, amit Caligari Records gondozott. Ugyanabban az évben az Azath szólógitárosa, Andrew Lee kiadott néhány további dalt is - köztük a 'Máizàng' című "modern death metal-klasszikust", ahogy a Decibel Magazin fogalmaz. Az Azath másik gitárosa, BW szintén bemutatott néhány saját nótát, melyek már pontos képet adtak arról, mire számíthatunk az Azath debütáló nagylemezén.

A nagylemez mostanra készült el; 'Through a Warren of Shadow' címmel jelenik meg 2020. április 17-én, a Pulverised Records jóvoltából. Andrew Lee és BW mellett Pierce Williams (Lord Gore, Torture Rack) dobos és Derek Orthner (Begrime Exemious) hörgős zenél ezen az albumon. 

A 'Through a Warren of Shadow' keverését maga Orthner, maszterizálását pedig Dan Lowndes végezte el. A "beteges" banda-logó és lemezborító Mark Riddick legendás underground-művész alkotása.

A lemezt itt lehet előrendelni kazettán és digitális formában.

A tracklista:
01. Into the Charnel
02. Draconian Impalement
03. Mortal Sword
04. Knight of Chains
05. Through a Warren of Shadow
06. Pale Light
07. Worm of Autumn
08. The Whirlwind
09. Children of the Dead Sea
10. Shifting Forms
11. Dying Echoes

Lentebb meghallgatható az első nilvános nóta, a 'Knight Of Chains'. Ennek kapcsán Lee elmondta: "Az volt a célunk, hogy a hallgatók mélyen belemerüljenek az album borzasztó és félelmetes sötétségébe, ezzel a barbár, 'Knight Of Chains' című dallal. Amire számítani kell, az nem más, mint a klasszikus finn dallamok, kegyetlenül gyors blastbeat-ekkel és mocskos vokálokkal vegyítve. A 'Knight Of Chains' az egyik első szám, amit megírtam az albumra, és nem tagadottan az volt a célom, hogy a lehető legkönyörtelenebbb, legmocskosabb, legdurvább hangzással rendelkezzen, mind riffk, mind összhatás tekintetében".

Néhány nappal a megjelenést megelőzően a teljes albumot közzétették meghallgatás céjából:


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.