Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

BOOK OF THE DEAD - áprilisban adja ki debütáló EP-jét a marylandi death metal banda

2020-03-07
A Maryland-ből származó Book Of The Dead együttes áprilisban szabadítja a világra brutális, a Gonosz halott filmsorozat által inspirált extrém / melodic death metal zenéjét.

A 3-tagú Book Of The Dead zenekar a Visceral Disgorge és a Whisteria Cottage egyes zenészeiből állt össze. A "bloodshred" műfajban utazó triumvirátus 'Bound in Flesh, Inked in Blood' címmel adja ki debütáló EP-jét április 10-én.

A 'Bound in Flesh, Inked in Blood' producere Robert Polanco volt. A felvételek a Baltimore-beli Espaiatt Stúdióban zajlottak; a keverést és a masztert nem más, mint a legendás Zack Ohren látta el, az oaklandi Castle Ultimate Stúdió falai között. Az EP megjelenik digitális és fizikális (limitált CD) változatban - az előbbit a banda saját költségén adja ki, az utóbbi verziót pedig a Rebel Pyro Musick kiadó gondozza. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Bound In Flesh, Inked In Blood
02. The Drachnid
03. Rathole To Rathole
04. The Offering

Hamarosan közzéteszik a kiadvány első hivatalos ízelítőit... de addig is lentebb meghallgatható az EP-címadó 'Bound In Flesh, Inked In Blood' dal eredeti, nyers demó-változata:

A Book Of The Dead felállását Charlie Marvel szóló- és ritmusgitáros / basszusgitáros / dobos, Wes Walker szóló- és ritmusgitáros, valamint Mike Comegys hörgős alkotja.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.