Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

DARKER HALF - 6 év után új nagylemezt rögzített az ausztrál power metal banda; itt az új dal, a 'Falling'!

2020-03-16
Az ausztrál melodic power / thrash metal banda, a Darker Half a német Massacre Records-szal kötött új lemezszerződést. Új albumuk, az 'If You Only Knew' műrcius végére várható.

A Vo Simpson gitáros-énekes, Daniel Packovski gitáros, Simon Hamilton basszer és Dom Simpson dobos alkotta Darker Half zenéjének hangzása alapvetően a tradícionális metal műfajra épül - annak is a lehető legkeményebb, legacélosabb változatát adja elő a banda.

Új nagylemezük, az 'If You Only Knew' 6 évvel a 2014-es 'Never Surrender' album és 4 évvel a 2016-os 'Classified' EP megjelenése után lát napvilágot. Az 'If You Only Knew' lemezborítóját Karim König kivitelezte, a Stańczyk című festmény nyomát, amit a lengyel művész, Jan Matejko készített.

Az 'If You Only Knew' hanganyagának keverését Chris Themelco végezte el a Monolith Stúdióban; a maszterizálás pedig Thomas "Plec" Johansson és a svédországi Panic Room Stúdió nevéhez fűződik.

A tracklista:
01. Glass Coloured Rose
02. Falling
03. Into The Shadows
04. If You Only Knew
05. Sedentary Pain
06. The Bittersweet Caress
07. Thousand Mile Stare
08. Poseidon
09. This Ain't Over

Az album előrendelési infói itt érhetők el. Lentebb meghallgatható az újonnan megjelent 'Falling' dal, valamint megtekinthető az 'Into The Shadows' videoklipje:

A Darker Half eredetileg áprilisban Európában turnézott volna, Geoff Tate (ex-Queensryche) bandájának előzenekaraként, a Demonhead társaságában. A koronavírus miatt lefújt turné beosztása az alábbi plakáton olvasható:

Bővebb infók, hírek a Darker Half zenekarról és a koncertekről a Facebookon találhatók.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.