Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

AKURION - Cryptopsy, Neuraxis, Augury és Cattle Decapitation tagok egyesültek az új bandában; megjelent a debüt-album

2020-04-21
A kanadai székhelyű Akurion zenekar 'Come Forth to Me' címmel jelentette meg debütáló nagylemezét, 2020. április 10-én, a Redefining Darkness Records jóvoltából.

A montréali metalbanda felállását Mike DiSalvo énekes (Coma Cluster Void, ex-Cryptopsy), Rob Milley gitáros (Neuraxis, NeCrotic Mutation), Oli Pinard basszusgitáros (Cryptopsy, Cattle Decapitation, Neuraxis, Vengeful) és Tommy McKinnon dobos (Conflux, ex-Neuraxis & ex-Augury) alkotja.

A tagok neve kétségkívül magáért beszél. Annak idején, 2012-ben a Neuraxis turnéján Rob megbeszélte Mike-kel, hogy a jövőben megírnak néhány közös dalt, és fel is veszik azokat. A kölcsönhatás rövid idő alatt létrejött: a két zenész egy éven keresztül komponálta az új projekt dalait, melyeket végül Tommy és Oli csatlakozása után vettek fel hivatalos stúdióban.

Eredetileg már 2015-ben kiadták volna ezt az albumot, a mivel Mike felesége, Genevieve DiSalvo gyógyíthatatlan betegségben szenvedett (végül 2018-ban hunyt el); Oli pedig időközben csatlakozott a Cattle Decapitation zenekarhoz, az Akurion tevékenységeit néhány évre felfüggesztették.

A montréali underground metal-színtér neves alakjai most végre újra összegyűltek az Akurion zenekarban, melynek mostanra készült el debütáló nagylemeze, ami 2020. április 10-én jelenik meg, a Redefining Darkness Records jóvoltából.

A 'Come Forth to Me' című album hangmérnöki munkáit Jeanne Artemis Strieder-rel közreműködve végezte el a banda, a Magma Art&Sound Stúdió falai között; az utólagos hangtechnikai munkákért pedig Alex Hebert felelt, a Mastermind Stúdióban. A lemezborító Martin Lacroix, a logó pedig Fil Ivanovich műve.

A tracklista:
01. Leave Them Scars (feat. Gorguts' Luc Lemay)
02. Petals From A Rose Eventually Wither to Black
03. Yet Ye See Them
04. Souvenir Gardens
05. Bedsores to the Bone
06. Wallow in Magnificent Pity
07. Year of the Long Pig
08. Kingdom Overcome

Az albumot digitálisan és CD lehet megrendelni. Ehhez kedvcsinálóképpen itt elérhető a 'Year Of The Long Pig' című szám szöveges videója, lentebb pedig meghallgatható a 'Leave Them Scars' című szám, plusz megtekinthető a 'Bedsores To The Bone' és a 'Wallow In Magnificent Pity' gitáros / basszusgitáros playthrough-videója:


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.