Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új EP-vel tér vissza az At The Gates gitáros Jonas Stålhammar vezette BOMBS OF HADES - itt a Townes Van Zandt-féle 'Lungs' feldolgozása!

2020-03-25
A Bombs Of Hades megkötötte új lemezszerződését: a banda vadonatúj, 'Phantom Bell' című mini-lemezét a Black Lodge Records és a Moondawn kiadók fogják gondozni.

Tényleg létezik death metal zene HM2-pedál nélkül? Igen, ez a Bombs Of Hades, ami véletlenül sem a tipikus svéd death metal banda; lévén zenéjüket progresszív elemekkel és fordulatos crust-témákkal spékelik meg. A banda vadonatúj EP-je - amit a gitáros-énekes Jonas Stålhammar (At The Gates, The Lurking Fear, God Macabre) és kompániája alkotott meg - négy frissen rögzített nótát tartalmaz (kettő közülük feldolgozás), mint a csapat soron következő nagylemezének felvezetője. 

A 'Phantom Bell' című EP-t április 17-én jelenteti meg a banda új kiadója, a Black Lodge Records és a Moondawn; méghozzá digitális formában, CD-n és limitált bakeliten, az alább látható borítóval és tracklitával:

01. Phantom Bell
02. Bridge Of Sighs
03. Kamikaze (Flower Travellin' Band feldolgozás)
04. Lungs (Townes Van Zandt feldolgozás)

Az EP címadó dalának hivatalos videoklipje lentebb tekinthető meg; itt pedig meghallgatható a Townes Van Zandt-féle 'Lungs' dal feldolgozása.

A Bombs Of Hades legutóbbi nagylemeze, a 'Death Mask Replica' 2016. január 29-én jelent meg, a War Anthem Records jóvoltából.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.