Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

DAWN OF OUROBOROS - új dalt osztott meg a kaliforniai progresszív black metal banda: 'Revivified Spirits'

2020-03-18
A Dawn Of Ouroboros 'The Art of Morphology' címmel adja ki debütáló albumát március 30-án, a Rain Without End Records (a Naturmacht Productions leányvállalata) jóvoltából.

"Célunk az volt ezzel az albummal, hogy megtaláljuk végleges hangzásunkat, és nyíltan kísérletezhessünk különféle hangokkal, érzelmekkel és kölcsönhatásokkal" - közölte a Dawn Of Ouroboros az új album kapcsán. "Dalszövegek tekintetében is meglehetősen szabadjára engedtük gondolatainkat, és nem ragadtunk le egyetlen koncepiónál. A dalok inspirációit alapvetően kedvenc horror manga-sorozatainkból szereztük, de emellett a veszteség és a bezárt, dühöngő elmék frusztrációjának témája is megelevenedik a szövegekben. Érzésünk szerint a zenénk stílusa a "progresszív post death/black metal" kategóriába sorolható, de ezt a döntést inkább rábízzuk a hallgatók fülére".

A "modern, egyedülálló és atmoszférikus" jelzőkkel illetett 'The Art of Morphology' album borítója, dallistája és előrendelési infói (valamint három nyilvános dal premiere) alább érhetők el:

Az album első videoklipje - ami a 'Sorrow's Eclipse' című számhoz készült - itt tekinthető meg:

Újonnan megjelent a 'Spiral Of Hypnotism' hivatalos kisfilmje is:

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/dawnofouroboros


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.