Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

TURBO - itt a kanadai “Nitro-Rock” banda új klipes dala, a 'Make Bail'!

2020-06-23
A kanadai Halifax-ból származó Turbo együttes 'Fast As Fvck' címmel jelenteti meg bemutatkozó albumát.

A Turbo zenekar tagjai a rock és a metal műfaj különböző, hangosabbnál hangosabb ágazatain nőttek fel; így nem véletlen, hogy a Turbo zenéjét sem lehet konkrétan behatárolni, de annyi biztos, hogy a rock, a metal és a punk ötvözetéről van szó.

A banda debütáló, 'Fast As Fvck' című albuma erősen ajánlott a W.A.S.P., a Motörhead és a Guns N’ Roses rajongóinak, valamint a friss, lendületes ütős rockzene minden kedvelőjének. Az album várhatóan 2020 őszén jelenik meg.

A banda közleménye így szól: “A 'Fast As Fvck' egyfajta főhajtás a rock 'n' roll műfaj nagy ikonjai előtt; méghozzá mindez a lehető legvadabb, legzsigeribb formában előadva. Az album hét dala olyan, mintha egy vártalan szögből jövő támadás kiverné az összes fogad, de ugyanakkor persze nem agyatlan módon pusztítjuk a dobhártyáitokat. Ez a lemez különféle hangulatokkal és exkluzív finomságokkal is el van látva; nem is beszélve a szofisztikált zeneiségről. Eléggé metalos a keményebb arcok számára; eléggé punkos a pörgésre vágyóknak, és eléggé rockos a kifinomultabb egyének részére... Mi, mint a Turbo zenészei kifejlesztettük sajátos "Nitro-Rock" stílusunkat ezen az albumon”.

Az album producerei maguk a bandatagok (Evan Frizzle gitáros-énekes, Todd Stanley basszusgitáros, Lindsay Dicks gitáros és Sylvain Coderre dobos) voltak; a hanganyag keverését is maga Lindsay Dicks végezte el. A lemezborító Tim Murray műve.

A tracklista:
01. Burning The Wick (2:13)
02. Alive (3:12)
03. Living On The Line (3:26)
04. Silver Spoon (2:56)
05. Make Bail (3:25)
06. Last Call (3:41)
07. Serpents Coil (6:37)

A 'Fast As Fvck' első nyilvános dala, az 'Alive' lentebb meghallgatható. Ennek kapcsán így szól a banda közleménye: “Az ‘Alive’ ilyen-olyan értelemben egy testamentum; a rossz döntések himnusza. Plusz, ebben a dalban hallhatjátok a lemez egyik legmocskosabb riffjét, de ugyanakkor itt szólnak a legharmónikusabban a gitárok és itt a leginkább himnusz-szerű a refrén. Még annyit hozzátennénk, hogy talán ez az album legszórakoztatóbb száma; erre biztosan élvezettel veti bele magát a kézenállós "keg stand" játékba!”.

Később megjelent a 'Living On The Line' dal szöveges videója is:

Majd napvilágot látott a 'Burning The Wick' videoklipje:

Most pedig megjelent a 'Make Bail' hivatalos kisfilmje, amit a globális karantén ideje alatt forgattak. Az új videoklipben a banda tagja saját otthonukban zenélnek, "mintha Oscar-díja szerepet alakítanának". Az új videót Neil Hunt filmkészítő szerkesztette és vágta össze.

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/TURBOFAF


TURBO - itt a kanadai “Nitro-Rock” banda új klipes dala, a 'Make Bail'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.