Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

MICHAEL BRUCE GROUP néven alapított új bandát az Alice Cooper-csapat eredeti gitárosa - itt az első dal!

2020-06-23
Alice Cooper egykori gitárosa saját magáról nevezte el új bandáját, a Michael Bruce Group-ot.

Bruce - aki annak idején tagja volt az eredeti Alice Cooper-csapatnak - dalszerzői nevéhez olyan örökzöld slágerek fűződnek, mint az 'I'm Eighteen', az 'Under My Wheels', a 'No More Mr Nice Guy', a 'Be My Lover', a 'Schools Out', az 'Elected' vagy a 'Billion Dollar Babies'. Konkrétan a 'Schools Out' - ami az Alice Cooper-banda egyik legikonikusabb nótája - eredeményzte azt, hogy Bruce-t 2015-ben beiktatták a Grammy dicsőség-csarnokába.

Michael Bruce most egy vadonatúj formációval tért vissza. A gitáros új bandája - amit stílszerűen Michael Bruce Group-nak nevezett el - a Cooper-banda klasszikus, hetvenes évekbeli hangzását eleveníti fel. A MBG jelenleg is debütáló nagylemezén dolgozik - ennek megjelenése 2021 elejére várható. Nagyjából ezzel egyidőben várható a banda első turnéja is.

A Michael Bruce Group felállása így néz ki:

Michael Bruce - gitár, ének
Lynette Bruce - basszusgitár
Jimmy Waldo - billentyűk
Steve Potts - gitár
Matt Indes - dobok

Alább ízelítőképpen bele lehet hallgatni három MBG dalba ('Born Screamer', 'Famous Face', 'Riding A Hurricane'); újonnan pedig megjelent a 'Born Screamer' hivatalos változata is, amely dalban az eredeti Alice Cooper Group dobos Neal Smith és az Arizona-beli énekesnő, Christina Bärwolf vendégeskedik.

Michael a következőket nyilatkozta: "Ez a tehetséges zenészekből álló csapat meglehetősen természetes módon állt össze, és mindannyian úgy érezzük, mintha már ezer éve ismernénk egymást. A 'Born Screamer' dal arról szól, hogyan ismerkedtem meg feleségemmel, és milyen utat jártunk be azóta. Soha nem késő, hogy megtaláld életed szerelmét; vagy éppen új bandát alapíts... Számomra ez egy hatalmas áldás, hogy összehozhattam ezt a felállást. Remélem, nektek pedig tetszik a 'Born Screamer'!".

Hamarosan jönnek a friss hírek...


MICHAEL BRUCE GROUP néven alapított új bandát az Alice Cooper-csapat eredeti gitárosa - itt az első dal!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.