Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'Riot Riot Rock N Roll' című albumot ad ki a BULLETS AND OCTANE együttes - itt az új klipes dal, az 'Ain’t Gonna Be Your Dog'!

2020-03-20
Az USA-beli hard rocker Bullets And Octane együttes 2020. április 24-én jelenteti meg új, 'Riot Riot Rock N Roll' című albumát, a Bad MoFo Records / Cargo Records UK kiadók jóvltából.

A 'Riot Riot Rock N Roll' a 2018-as 'Waking Up Dead' album folytatása. Ez utóbbi lemez promóciójával a banda összesen 5 európai turnét és egy észak-amerikai körutat bonyolított le (2018 novemberében a budapesti Robot klubban is felléptek), valamint olyan neves fesztiválokon adtak koncertet, mint a svéd Malmö Festival vagy a brit Call Of The Wild rendezvény. Mindemellett jutott idejük arra is, hogy megírják és felvegyék új albumukat, a 'Riot Riot Rock N Roll'-t, ami Felipe Rodrigo gitáros szerint "az eddigi legkeményebb és legjobb Bullets-album".

A 'Riot Riot Rock N Roll' egy "energikus, kegyelmet és könyörületet nem ismerő rock 'n' roll album, rajta 10 vadonatúj nótával".

A tracklista:
01. Riot Riot Rock N Roll
02. Ain’t Gonna Be Your Dog
03. The Devil
04. Give Me A Reason
05. As The Bombs Fall
06. Addicted To Outrage
07. Heaven Can Wait
08. Chaos
09. Rooftop Tears
10. Lost Crazy Psycho

Az új albumot itt lehet előrendelni különféle változatban és formában.

Az első új single-dalt ('Ain’t Gonna Be Your Dog') - aminek társ-szerzője a Buckcherry ex-gitárosa, Keith Nelson volt - március 20-án mutatták be hivatalos, Will Lacey által rendezett videoklip formájában.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.