Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

ECLIPSE OF THE SUN - áprilisban jelenik meg a fehérvári death-doom csapat második nagylemeze

2020-03-18
'Brave Never World' címmel április 25-én jelenik meg a doom/death vonalas székesfehérvári Eclipse Of The Sun második albuma. A 2015-ös 'Daimonion' lemez folytatása a szentpétervári Satanath kiadó gondozásában lát majd napvilágot.

"Nagy örömmel jelenthetjük, hogy második albumunk április 25-én fog megjelenni az orosz Satanath Records kiadásában. A 'Brave Never World' címre keresztelt anyagról a napokban felkerült a kiadó oldalaira is a már általunk korábban bemutatott dal, a 'Things Called Life'..." - közölte a banda.

"...Az album digitális változata mind a mi, mind a kiadó oldaláról beszerezhető lesz majd. Azoknak, akik fizikai verzióban is be szeretnék szerezni a 'Brave Never World'-öt, örömmel jelenthetjük, hogy többféle változatban is megjelenik majd az album. A kiadótól egy klasszikus, többoldalas booklettel ellátott változatot lehet majd megvásárolni. Erről a verzióról és az előrendelésről itt találhattok infókat. Tőlünk pedig egyéb extra, limitált példányszámban kiadott változatokat is rendelhettek majd, többek közt egy teljesen a zenekar tagjai által saját kezűleg elkészített, minden megrendelőnek egyedi változatban létrehozott kiadványt. Ezekről a példányokról és az előrendelésről, amint a tárgyalási és tervezési előkészületek befejeződtek, újabb infókat osztunk majd meg veletek ezen az oldalon".

A tracklista:
01. Pillars Of Creation
02. Things Called Life
03. Brave Never World
04. Not A Symbol
05. Home
06. World Without Words
07. Death Of Pan
08. Era Of Sun

Íme a 'Things Called Life' című szám:

Alább pedig meghallgatható az album címadó dala:

Az Eclipse Of The Sun Facebook-oldala itt érhető el.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.