Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

BURIAL - 'Encircled By Wolves' címmel új videoklipet mutatott be a brit black metal banda

2020-07-15
A Manchester-ből származó, black metalista Burial zenekar megosztotta legújabb albuma, a 'Satanic Upheaval' friss videoklipjét.

A 'Satanic Upheaval' a Burial zenekar harmadik stúdiólemeze. Hasonlóan a banda többi kiadványához, ezen az albumon is "okkult témák és mizantróp világnézetek keverednek klasszikus black metal zenével". Az albumot Chris Taylor hangmérnök közreműködésében vették fel, a Noiseboy Stúdió falai között. A maszterizálást a Foel Stúdióban végezte el a híres Chris Fielding (Conan, Electric Wizard, Primordial, Winterfylleth).

A tracklista:
01. Encircled By Wolves
02. Void Of Decay
03. Hellish Reaping Screams
04. Beneath The Filth
05. Destruction Absolute
06. Decayed By Time
07. Barren Lands
08. Devour Your Soul
09. Satanic Upheaval
10. Curse By The Light

A 'Satanic Upheaval' május 8-án jelent meg, az Apocalyptic Witchcraft kiadó jóvoltából; méghozzá limitált kazettán, digipak CD-n és digitális formában. A rendeléseket itt lehet leadni.

Az első nyilvános dal, a 'Hellish Reaping Screams' lentebb elérhető vizualizációs videó formájában. Ezt így kommentálta a banda: "Alig várjuk már, hogy mindenki hallhassa a 'Hellish Reaping Screams' című gyilkos nótát, ami tele van mocskos, okkult horror-témákat és piszkos riffekkel - nem is beszélve a könyörtelen blastbeat-ekről és a jóöreg black 'n ' roll műfaj beütéséről!".

Újonnan megjelent az 'Encircled By Wolves' szöveges videója is, amihez a következőket fűzték a tagok: "Az 'Encircled By Wolves' egy őrjöngő kaland, ami a sötétség irányába vezeti a hallgatót. A dalt nyers üvöltések és vérbeli old-school black metal-hangzás teszi még egyedibbé. Dalszöveg tekintetében a klasszikus hammer-horror műfaj jellegzetes témái tarkítják a feszes, agresszív muzikális megoldásokat".

A Burial zenekar nem mellesleg 2020-ban ünnepli fennállása 15. évfordulóját, aminek alkalmából a trió év végén lebonyolít néhány brit koncertet (eredetileg felléptek volna a londoni Incineration Fest-en és az Ulverston-beli Legions ov Darkness fesztiválon is, de ezek a koronavírus-járvány miatt elmaradtak). A teljes turné-beosztás a banda Facebook-oldalán érhető el.


BURIAL - 'Encircled By Wolves' címmel új videoklipet mutatott be a brit black metal banda
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.