Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a PILE OF PRIESTS új száma, a 'Conjunction Of Souls', amiben a Seven Spires énekesnője vendégeskedik!

2020-05-24
A denveri death / thrash metal banda öt év után tért vissza új nagylemezzel.

A Pile Of Priests az Extreme Metal Music kiadóval - az olasz Rockshots Records leányvállalatával - kötött lemezszerződést, aminek értelmében 2020. május 22-én jelenhetett meg a banda új albuma (amit a csapatról neveztek el).

A 'Pile of Priests' egy "sötét és dallamos, egyben progresszív death metal album, ami kétségkívül mérföldkőként fog szerepelni a banda történetében". A 'Pile of Priests' - ami a 2015-ös 'Void to Enlightenment' nagylemez és a 2017-es 'Tenebrous Labyrinth' EP folytatása - egy koncepcionális album, ami egy fikcionális univerzumba repíti a hallgatókat, bemutatván egy száműzetésben élő herceg történetét, aki arra törekszik, hogy véget vessen elmebajos apja uralkodásának.

"Érzésünk szerint a rajongók meglepetten fogják konstatálni az új album bizonyos elemeit, de ugyanakkor nagyon elégedettek lesznek azzal, amit hallanak. Mindenki megtalálja a magának valót ezen a lemezen: erőteljes vokálok, könyörtelen riffelés, dallamos szólók és libabőrt okozó, harmonikus zenei megoldások - ezek mind felfedezhetők az új dalokban" - közölte a banda.

A tracklista:
01. Intro
02. The Aversion
03. Death Of The Paragon
04. Exile Unto Divination
05. Conjunction Of Souls
06. The Threshold
07. Deus Delenda Est
08. Bloodstained Citadel
09. The Restitution

Az első nyilvános dal, az 'Exile Unto Divination' alább meghallgatható, ízelítőképpen az album előrendeléséhez:

Újonnan megjelent az album "leggyorsabb, leggonoszabb" dala, a 'Bloodstained Citadel', hivatalos szöveges videó formájában:

A harmadik singel-dal, a 'Conjunction Of Souls' lentebb elérhető szöveges videón. Ebben a dalban a Seven Spires együttes front-asszonya, Adrienne Cowan vendégszerepel.

Bővebb infók, hírek a bandáról és az albumról: www.facebook.com/pileofpriests


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.