Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

BYTHOS - itt az új finn black metal banda 'Sorath The Opposer' című száma!

2020-03-28
A nemrégiben alakult Bythos zenekar 'The Womb of Zero' címmel adja ki debütáló albumát április 24-én, a Terratur Possessions és a Ván Records révén.

"A fekete művészet és a black metal találkozásának mezsgyéjén" jött létre a Bythos zenekar, ami zenei tekintetben "zord melódiákat és változatos riffeket tár a hallgatók elé, egy gazdag, sokoldalú, erőteljes és vad liturgiát létrehozván". Dalszövegek szempontjából pedig az elnyomás, a kétségbeesés és a "sötét istenek imádat-extázisa", amire számítani kell a 'The Womb of Zero' albumon, melynek mottója: "Beauty in destruction, destruction in beauty".

A Bythos felállását a finn black metal-színtér három neves alakja; az énekes M.S. (Behexen, ex-Sargeist), a gitáros-basszer M.L. (Behexen, Ajattara, Horna) és a dobos L.R. (Horna) alkotja.

Az album - amit itt lehet előrendelni különféle formában - alább látható borítóját Kristiina Lehto készítette. Íme a mű és a dallista:

01. Black Labyrinth
02. When Gold Turns into Lead
03. Sorath the Opposer
04. Omega Dragon
05. Call of the Burning Blood
06. Hymn to Lucifer
07. Legacy of Naahmah
08. Destroyer of Illusions
09. Luciferian Dawn

A "Luciferi alkony" első ízelítője, a 'When Gold Turns Into Lead' című szám hivatalos videoklipjének premiere alább elérhető:

Újonnan megjelent a 'Sorath The Opposer' című szám is:

A bandáról bővebb infók, hírek a Facebookon olvashatók.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.