Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'Kill the Machine' címmel új albumot jelentett be a PSYCLE zenekar - itt az új dal, a 'Changing Tide'!

2020-05-14
A Psycle nevezetű rockbanda egyúttal közzétette az új album címadó dalának hivatalos szöveges klipjét is.

Az ütős, kemény és egyben dallamos nótáiról ismert Psycle együttes egy négytagú formáció, amit Seth Salois gitáros-frontember, Jay Spyne dobos, Mike Kaz basszer-énekes és Joe Nicolazzo szólógitáros alkot. A 2016-ban alakult Psycle elsődleges célja az, hogy "mindig eggyel jobb dalt írjon az előzőnél". A banda 2017 szeptemberében adta ki bemutatkozó, 'Surfaces' című EP-jét, ami meglehetősen nagy sikereket aratott: elnyert például 3 díjat is a Stone Chrome Radio Awards showban ('Új banda', 'Az év énekese', 'Az év dobosa'); ezáltal a Psycle lett az első kiadó nélküli banda, amit egyáltalán díjra jelöltek. Továbbá: legutóbbi single-daluk, a 'Face The Fire' több héten keresztül 1. helyen tanyázott a Radio Vegas Rocks toplistáján, ahol nem mellesleg a második pozíciót a banda 'The Road I'm On' című száma szerezte meg.

A 'Surfaces' sikerein felbuzdulva a Psycle teljes gőzerővel látott neki első nagylemeze mukálatainak; egy másfél éven belül pedig meg is született a teljes értékű hanganyag. Ezidő alatt egyébként olyan bandák társaságában turnéztak, mint a Bobaflex vagy a Prospect Hill, és felléptek többek közt az East Providence Heritage fesztiválon is.

A Psycle új albuma, a 'Kill the Machine' - amit Chris Piquette producerrel vettek fel, a No Boundaries Stúdió falai között - 2020. június 16-án lát napvilágot, az alább látható borítóval és dallistával:

01. King Without A Throne
02. Kill The Machine
03. The Outsider
04. Changing Tide
05. Vultures At Play
06. Dying To Live
07. Last Chance For The Saints
08. White Flag

Lentebb első ízelítőképpen elérhető az album címadó dalának hivatalos szöveges klipje, valamint a 'Changing Tide' dal lyric-videója:

Bővebb infók a bandáról és az albumról: www.psyclemusic.com


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.