Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Augusztusban új albummal tér vissza a finn HUMAVOID zenekar - megjelent az új dal / videoklip!

2020-07-18
A finn progresszív / szimfónikus metalbanda 6 év után rögzített új nagylemezt.

"Duális sikoly-támadások, kísérteties dallamok, kiszámíthatatlan ritmusok, eltökélt és határozott ütemek" - erről szól a négytagú, finn Humavoid együttes, amit az egykori Amoral / Tracedawn énekes-gitáros Niko Kalliojärvi vezet. Az ő "nyolc-húros high-tech riffeléseit kíséri vokálon és billentyűkön a front-asszony Suvimarja Halmetoja, valamint Heikki Malmberg (Diablo) poliritmikus dob-témái és Mikki Rousi basszusgitáros darálása".

A Humavoid 2014-ben adta ki debütáló, 'Faster Forward' című stúdiólemezét, amit egy 'Glass' című EP, majd néhány digitális kislemez / single-dal követett. Most pedig elkészült a banda soron következő, 6 éve várt második nagylemeze, ami "az eddigi legerőszakosabb, legdurvább, egyben leginkább experimentális" kiadványának ígérkezik. Az új album 'Lidless' címmel jelenik meg, 2020. augusztus 21-én, a Noble Demon Records kiadó jóvoltából, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Fortune For Demise
02. Lidless
03. Aluminum Rain
04. Inside 1
05. Matter
06. What You Hide
07. Inside 2
08. The Breathing Method
09. Undercurrent
10. Drywall Cracks

Lentebb elérhető az első új single-dal, az 'Aluminum Rain' hivatalos videója.

Újonnan megjelent a 'Lidless' címadó dalának hivatalos videója is, amit Niko Kalliojärvi gitáros így kommentált: "E dal megírását az a frusztált helyzet ihlette, amikor mindenki le akar húzni téged - ilyen-olyan módon. A 'Lidless' annak a ténynek állít emléket, hogy nem szabad senkiben sem bízni, semmilyen szinten sem; méghozzá olyannyira nem, hogy akár már a saját megbízhatóságod is megkérdőjelezheted...".

Alább továbbá meghallgatható a banda legutóbbi kislemez-nótája, a 'Monkey Trap':

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/Humavoid


Augusztusban új albummal tér vissza a finn HUMAVOID zenekar - megjelent az új dal / videoklip!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.