Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Dirk Verbeuren (Megadeth) újabb BENT SEA dalt mutatott be

2021-11-21
A Megadeth és a Cadaver dobosa, Dirk Verbeuren és saját mellék-projektje, a Bent Sea új dalt osztott meg.

A grind zenében utazó Bent Sea projekt "Instagrind" címmel indított sorozatot 2020-ban - ennek keretében rendszeresen megoszt egy-egy új dalt, amiben neves vendégek működnek közre.

A legfrissebb Bent Sea dal, a 'Destroy The Autocrats' Omid Torn énekes (Battletorn), valamint a Nasum-basszer Jesper Liveröd vendégeskedésével született meg. Íme a premier:

A legutóbb megjelent, 'Quietus' című számban nem más, mint az At The Gates frontember Tomas “Tompa” Lindberg és az egykori Nasum-basszer Jesper Liveröd vendégeskedik; az előzőleg kiadott 'Nothing Blasts Forever' című dalt pedig Verbeuren a Drugs Of Faith frontemberével, Richard Johnson-nal közösen adja elő.

A 'Sycophant Legions' című számot Verbeuren mellett a svéd grind-legenda, Jesper Liveröd (Nasum) basszerozik és a finn Feastem énekese, Petri Eskelinen vokálozik.

A 63 másodperces, 'Grind To A Halt' című számban Dirk Verbeuren dobol, basszerozik és gitározik; a Midnight zenekarból ismert Athenar pedig énekel.

A 45 éves, belga származású Verbeuren elmondta: "Rengeteg új dal van kilátásban, néhány igazán ütős vendég-kollaborációval".

A Bent Sea projektről bővebb infók a bentsea.com oldalon találhatók. A banda korábbi kiadványait, dalait a Bandcamp-en megvásárolni, meghallgatni.


Dirk Verbeuren (Megadeth) újabb BENT SEA dalt mutatott be
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.