Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

BASEMENT TORTURE KILLINGS - animációs videoklippel jelentkezett a brit grindcore banda

2020-12-13
A londoni Basement Torture Killings zenekar betegesebb, mint valaha!

"Nincs gyógymód gyilkosság-megszállottságra... Ha a banda 2017-es 'There’s Something About Beryl' albuma felkavarta a gyomrodat, akkor készülj fel arra, hogy még mélyebbre zuhansz a sötétségbe; egy olyan helyre, ahol a fény csak egy távoli emlék. Ahogy az új, 'Lessons in Murder' című album felfedi titkait, megkezdődik a vadászat, a gyilkosság, a bénítás és a csonkítás iskolai leckéje, és az egyetlen kérdés már csak az marad, belezuhansz-e az áthatolhatatlan feketeség véráztatta gyomrába... vagy meghalsz?"

A Basement Torture Killings gyilkolászásai 2007-ben indultak - azóta legendássá váltak a banda hátborzongató koncertjei és könyörtelen, beteges albumai. A londoni csapat nemrég visszatért zenei szempontból legkiválóbb, legdurvábban brutális albumával. A 'Lessons in Murder' - ami a BTK negyedik nagylemeze - "mélyen belemászik a fejedbe, és mocskos körmeivel vadul kapirgálja agykérged. A kérdés az: a fantáziákban hiszel, vagy te magad vagy a szörnyeteg? Gyilkos vagy, vagy a préda? Az új dalok - mint például az 'Exercising Your Dominance',  az 'Objectification', a 'Resolving The Body Problem', stb. - klinikai precízióval boncolja szét a hallgató elméjét, és könyörtelen dühvel veri agyon a testét. Egy beteges, nyers és darálós grindcore / death metal album született meg, tele lélekromboló intenzitással és végtelen véráradattal".

A Bizarre Leprous Production kiadó 2020. május 22-én dobta piacra az új albumot, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Armchair Psycho Or Pure Predator
02. The Three Step Hit Formula
03. DIY Store Murder Kit
04. Exercising Your Dominance
05. Erotophonophillia (Lust Murder)
06. Public Displays Of Aggression
07. Psychoflage
08. Resolving The Body Problem
09. The Pen Is Mightier Than Another Splayed Corpse
10. Objectification
11. The League Of Extraordinary Killers

A The League Of Extraordinary Killers' című szám itt meghallgatható; alább pedig elérhető az 'Armchair Psycho Or Pure Predator' szöveges videója:

2020 decemberében továbbá megjelent a 'Public Displays Of Aggression' című szám animációs videoklipje is, amit itt érhető el.

Bővebb infók, hírek a bandáról a Facebookon olvashatók.


BASEMENT TORTURE KILLINGS - animációs videoklippel jelentkezett a brit grindcore banda
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.