Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

PERSEKUTOR - itt a román black metal banda új száma, a 'Can You Feel The Frost Of Dawn'!

2020-05-13
A román származású, jelenleg los angelesi székhelyű Persekutor zenekar 'Permanent Winter' címmel adja ki új albumát 2020 szeptemberében.

Az úgynevezett "Ice Metal" műfaj óriásai, a Persekutor zenekar idén végre piacra dobja régóta esedékes debütáló nagylemezét. A 2020 szeptemberében megjelenő 'Permanent Winter' (ami CD-n és LP-n is napvilágot lát a Svart Records jóvoltából) a banda első három EP-jének (2013 - 'Power Frost', 2014 - 'Arctic Cross', 2015 - 'Ice Wars') a folytatása.

A Svart Records közleménye szerint a Persekutor Phil Vera (a Crom, a Despise You és a Trappist gitárosa) hangmérnökkel vette fel első nagylemezét, az El Sereno-beli Veracuda Stúdió falai között. A lemezborítót Jef Whitehead (Leviathan) tervezte.

A 'Permanent Winter' albumra kilenc dal került fel. Ezek "kárpátokbeli túlélési technikákról, erdélyi alkoholista harcosokról és a halálra fagyás témájáról" szólnak. Zenei tekintetben amire számítani kell: "fagyos és zord kelet-európai black metal és mocskos rock 'n' roll keveréke".

Hamarosan közzéteszik az új album részleteit... de addig is meghallgatható lentebb az első ízelítő dal, a 'Can You Feel The Frost Of Dawn':


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.