Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

THE CROWNED - itt a texasi rockerek új single-dala, a 'Creed'!

2020-05-19
A texasi The Crowned zenekar David Ellefson (Megadeth) alapítványa, a D.E. Youth Music Foundation révén adta ki új kislemezét.

A The Crowned új single-dala és videoklipje, a 'Creed' a David Ellefson Youth Music Foundation alapítvány és a Grammy Music Education Coalition Oh Say Can You Stream broadcast révén debütált, mely műsorban olyan neves vendégek tűntek már fel, mint Randy Blythe, Brian “Head” Welch, Chuck Billy, Alice Cooper, Dee Snider, Rob Caggiano, Dirk Verbeuren, Kiko Loureiro és Chris Kael. A broadcast adásait átlagosan több mint félmillióan hallgatják és nézik.

A The Crowned zenekar néhány hete tért haza a Hell Has No Mercy turnéról, amit a finn The 69 Eyes és a Wednesday 13 társaságában bonyolítottak le Észak-Amerikában. Az új, 'Creed' című számot már több alkalommal is előadták ezen a turnén; most pedig hivatalos formában is kiadták és bemutatták.

Másik hír, hogy a The Crowned jelenleg második nagylemezén dolgozik, és amint a globális járvány-helyzet véget ér, újra útnak indulnak a soron következő kiadvány promóciójával. Friss hírek hamarosan...

A The Crowned Facebook-oldala itt érhető el.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.