Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

DEARTH - első nagylemeze kiadására készül a kaliforniai black-death banda; itt az új, 'The Reverence Of Swine' című szám!

2020-05-27
Az Oakland-ből származó blackened death metal csapat, a Dearth 'To Crown All Befoulment' címmel jelenteti meg első nagylemezét június 19-én, a Sentient Ruin Records által.

Az Oakland-beli Dearth zenekar régóta várt debütáló albuma 'To Crown All Befoulment' címmel született meg. Ez a "szónikus terror az emberi természet legszerencsétlenebb, legutálatosabb és legundorítóbb formáját mutatja be. Egy zeneileg pusztító, dalszövegileg mérhetetlenül nihilista albumra kell számítani, melyen a Dearth szónikus arzenálja révén feszegeti az undor, a gyűlölet és az alázás korlátait a Pokol gyötrelmes berkeiben, miközben horrorisztikus, sötét death metal-támadást intéz a gyantlan hallgató irányába. Nyomasztó death metal-riffek és gonosz atmoszférák jellemzik a banda hangzását és imázsát; ezáltal olyan extrém metal-legendák hatása érezhető a lemezen, mint a Dead Congregation, a Deathspell Omega, a Lucifyre, a Demoncy és a Pseudogod".

A 2020. június 19-én megjelenő 'To Crown All Befoulment' albumot a legendás Oakland-beli Earhammer Stúdióban rögzítették, Greg Wilkinson hangmérnök közreműködésében. A maszterizálást Justin Divver végezte el; a lemezborítót pedig Ike Greca tervezte.

Az album bakeliten, digitálisan és kazettán lesz elérhető, a Sentient Ruin Records kiadó jóvoltából. Az előrendeléseket leadni és az első két ízelítő dalt meghallgatni, az alábbi lejátszó révén lehet:

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/dearthblackdeath


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.