Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

ARTUSHA - itt az amerikai groove metal-trió új klipes dala, az 'Inquisition'!

2020-06-12
A Virginia-beli Richmond-ból származó groove metal banda, az Artusha bemutatta 'Inquisition' című száma hivatalos videoklipjét, ami "az amerikai Államok szocio-politikai reflekciója".

Az Artusha zenekart David Landers gitáros-énekes és testvére, Caylon Landers dobos, valamint Brian Hase basszusgitáros alkotja. A csapat mindhárom tagja multi-instrumentalista, akik a múltban különféle szóló-projektekben tevékenykedtek. Az Artusha színeiben a Rush legendája, Neil Peart taáncsait követik, miszerint "minden dalt konszenzus alatt kell megírni". "Ezzel bebiztosítjuk, hogy senki ne legyen a kreatív döntések vesztes oldalán" - mondta David Landers.

Az Artusha mindeddig két single-dalt adott ki: az első a 'Zero Label', a második az újonnan megjelent 'Inquisition'. A két dal együttesen több mint 15,000 Spotify-streammel büszkélkedhet.

A trió jelenleg David saját stúdiójában (Zero Label Studio) dolgozik az első Artusha albumon, aminek megjelenése év végére várható. A Landers-fivérek egyébként ebben a stúdióban vállalnak különféle produkciós és hangmérnöki munkákat, más bandák számára is.

Alább megtekinthető a 'Zero Label' című szám hivatalos videoklipje:

Alább elérhető az újonnan megjelent 'Inquisition' videoklip, amihez a következőket fűzte David: "Az Egyesült Államok szociális / politikai helyzete általánosságban meglehetősen különös és furcsa, sokszor felfoghatatlan. A megosztottságot gyakran használják a hatalom bebiztosítására; mi pedig a kelleténél többször kapjuk be a csalit. Nevezhettek őrültnek, de szerintem itt lenne az ideje annak, hogy mi magunk gondolkodjunk, ne más helyettünk!".

Bővebb infók, hírek az Artusha háza tájáról: www.facebook.com/Artusharva


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.