Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

DIABOLIC OATH - dal-premier a portlandi black-death banda debütáló albumáról: 'Immaculate Conjuration Of Infernal Recrudescence'

2020-06-15
A black / death metal zenében utazó Diabolic Oath zenekar első nagylemeze 'Profane Death Exodus' címmel jelenik meg június 26-án, a Sentient Ruin Laboratories kiadó jóvoltából.

A Portland-ből származó Diabolic Oath zenekar "elszabadítja a földi poklot, és kiadja első teljes értékű stúdiólemezét, ami a szónikus zsarnokság legkönyörtelenebb, legpusztítóbb formája; az Egyesült Államok nyugati partjainak undorító okádéka".

A Diabolic Oath olyan zenekaroktól merít ihletet, mint a Teitanblood, az Immolation és a Bestial Warlust, de ugyanakkor debütáló albumuk egy egyedi identitással rendelkező, önálló és enigmatikus alkotás, amit stílusilag nem könnyű pontosab behatárolni. "Fretless basszusgitárok unortodox művészete találkozik kegyetlen gitár-zúzással, valamint dupla, néha tripla vokál-attakkal; mely elegy révén egy szokatlan megszólalású, túlvilági hangzású black / death-ópusszal találhatjuk szembe magunkat". A Diabolic Oath "sötét aurális kataklizmája" dalszövegek tekintetében továbbá "aberráns filozófiai és spirituális kivetüléseket eredeményez, egy végtelenül mély és misztikus univerzumban"; vagyis a dalszövegek és a zene tökéletes összhangban vannak.

A 'Profance Death Exodus' album összességében "a zenei könyörtelenség és a morbid ritualisztikus ezotéria keveréke". A Sentient Ruin Laboratories kiadó közleménye szerint ez az album lesz "az idei év leggonoszabb, leginkább természetfeletti hatású kiadványa".

Az alábbi lejátszó révén digitális formában előrendelhető az album, valamint meghallgatható annak három dala:

A 'Profane Death Exodus' bakeliten és kazettán is megjelenik - ezeket a változatokat itt lehet előjegyezni.

Bővebb infók a bandáról és az új albumról a Facebookon olvashatók.


DIABOLIC OATH - dal-premier a portlandi black-death banda debütáló albumáról: 'Immaculate Conjuration Of Infernal Recrudescence'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.