Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

TERMINAL NATION - bejelentették debütáló nagylemezüket az Arkansas-i powerviolence-mesterek; itt az új dal!

2020-07-14
Az Arkansas-beli powerviolence / grindcore banda 'Holocene Extinction' címmel adja ki első teljes értékű albumát, 2020. augusztus 7-én, a 20 Buck Spin Records jóvoltából.

A "társadalom szerencsétlenségét és Amerika intézményesített korrupcióját, rasszista hatalmát gyalázó" 'Holocene Extinction' album egy "durva és könyörtelen death metal / hardcore / powerviolence-elegy", ami a Xibalba és a Creeping Death klasszikus stílusában fogant.

Az új albumot Jason Tedford hangmérnök társaságában rögzítették, a Little Rock-beli Wolfman Stúdióban. A lemez hanganyagának keverését Ryan Bram végezte el, a Homewrecker Stúdióban; a maszterizálásért pedig Brad Boatright (Audiosiege / From Ashes Rise, Integrity, Noisem) felelt.

Az új Terminal Nation album borítóját Adam Burke készítette. A megjelenés CD, LP és digitális formában várható. Hamarosan közzéteszik a további részleteket és az előrendelési infókat... de addig is lentebb meghallgaható az első két új szám; maga a címadó nóta és a 'Master Plan' dal:

Újonnen megjelent a 'Disciple Of Deceit' című szám is:

A Terminal Nation 2014-ben alakult Little Rock városában (Arkansas, USA), azzal a céllal, hogy a hardcore zenét egyedi hangzású, brutális grind muzsikával fejeljék meg. A banda első körben egy demó-szalagot (Rare Bear Records, 2014) és egy 7-hüvelykes bakelit-EP-t adott ki ('Waste', 2015).

Következő lemezük, az 'Absolute Control' (2017) újabb szintre emelte a csapat alapvetően egyedülálló hangzását: ebben az esetben ugyanis egyfajta "Cleveland-stílusú hardcore / metal-riffekkel megspékelt, dühös grindcore / powerviolence" anyagról van szó; amit kifejezetten ajánlanak az Integrity és a Ringworm rajongóinak.

A banda ezután 2019 februárjában jelentkezett ismét új anyaggal: a két-számos 'One Party System' kislemez bakelit-változata immáron minden legyártott példányában elkelt.

Bővebb infók, hírek a bandáról a Facebookon olvashatók; a korábbi lemezek, kiadványok pedig a Bandcamp-en vásárolhatók, hallgathatók meg.


TERMINAL NATION - bejelentették debütáló nagylemezüket az Arkansas-i powerviolence-mesterek; itt az új dal!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.