Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Heaven Shall Burn és Décembre Noir tagok egyesültek a GRUPPE PLANET zenekarban, ami augusztusban adja ki debütáló albumát

2020-06-11
A német instrumentális Gruppe Planet együttes 'Travel to Uncertain Grounds' címmel jelenteti meg bemutatkozó albumát augusztus 7-én.

A Gruppe Planet egy német zenekar, melynek tagjai az ország több különböző pontjáról származnak (konkrétan Berlinből, Hamburgból és Jénából), és "főállásban" olyan neves bandák felállását erősítik, mint a Heaven Shall Burn, a Dÿse vagy az A Dog Called Ego.

A négytagú Gruppe Planet vokálok nélkül alkotja dalait. Annak ellenére, hogy egy instrumentális zenekarról van szó, jelen esetben nem death / black metal zenére, sem experimentális rockra nem kell számítani: a Gruppe Planet egy különleges hangzású, elektronikus és ambient-témákkal, valamint szintetizátorokkal gazdagon felszerelt zenét játszó banda, tele érzelmekkel.

A csapat debütáló lemeze, a 'Travel to Uncertain Grounds' "a kreativitás netovábbja"; az elektronikus / instrumentális zenei műfaj csúcspontja. Egy "erőteljes, egyben gyönyörűen szóló" lemezre kell számítani, ami - ahogy a címe is elárulja - "bizonytalan vizekre" kalauzolja a hallgatót.

A tracklista:
01. Travel To Uncertain Grounds
02. Saros
03. At Night On A Roof
04. Fuse
05. Unfold
06. Bullhead
07. Yield
08. Mirai

Az első ízelítő dalt június 19-én mutatják be.

A 'Travel to Uncertain Grounds' digitális formában, valamint dupla bakeliten jelenik meg, a Lifeforce Records jóvoltából. Bővebb infók a banda hivatalos Facebook-oldalán találhatók.


Heaven Shall Burn és Décembre Noir tagok egyesültek a GRUPPE PLANET zenekarban, ami augusztusban adja ki debütáló albumát
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.