Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

POEMA ARCANVS - 8 év után új albummal tér vissza a chilei death-doom banda; itt az új klipes dal, a 'Straits Of Devotion'!

2020-06-14
A Poema Arcanvs 'Stardust Solitude' címmel adja ki új albumát augusztus 28-án, a Transcending Obscurity Records jóvoltából.

A chilei doom metalista Poema Arcanvs együttes legendás státuszúvá nőtte ki magát az évek során. Jelenlegi formájában 1997 óta aktív a zenekar. 1999 és 2012 között öt nagylemezt adtak ki. Zenéjükre a death-doom műfaj brit zászlóvivői (Paradise Lost, Anathema, My Dying Bride, stb.) volt a legnagyobb hatással, de dalaik ettől függetlenül egyedi hangzással rendelkeznek.

Új, hatodik stúdióalbumuk, a 'Stardust Solitude' újabb szintre emeli a dolgokat, ugyanis még több dinamika, még változatosabb hangképek tarkítják az összhatást. "A különféle hangulatok és zenei variációk között váltakozó dalok egyfajta túlvilági érzést nyújtanak a hallgatóknak, akik meghallgatván a teljes lemezt, a végén más emberként szállnak vissza a Földre".

Az új Poema Arcanvs album a 2012-es 'Transient Chronicles' folytatása. A 'Stardust Solitude' 2020. augusztus 28-án jelenik meg, a Transcending Obscurity Records jóvoltából, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Stardust Solitude 
02. Orphans
03. Haven 
04. The Lighthouse Keeper 
05. Straits of Devotion 
06. Pilgrim 
07. Kingdom of Ruins 
08. Brave

Az újonnan megjelent 'Straits Of Devotion' dal itt meghallgatható / megtekinthető hivatalos videoklip formájában:

Korábban megjelent az 'Oprhans' című dal audiója is:

A Poema Arcanvs jelenlegi felállását Claudio Carrasco énekes, Juan Diaz (ex-Bauda, ex-Sol Sistere, ex-Perpetuum) basszusgitáros, Igor Leiva (Capilla Ardiente) gitáros és Luis Moya (ex-Mourners Lament) dobos alkotja.


POEMA ARCANVS - 8 év után új albummal tér vissza a chilei death-doom banda; itt az új klipes dal, a 'Straits Of Devotion'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.