Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új koncertlemezzel jelentkezik Edu Falaschi, az ANGRA 'Temple of Shadows' albumának 15. évfordulója alkalmából - itt a friss előzetes!

2020-07-08
A jelenlegi Almah / egykori Angra frontember Edu Falaschi egykori bandája klasszikus lemezét ünnepelte a tavalyi évben.

Falaschi a a világszerte elismert karmester, João Carlos Martins vezette Bachiana Filharmonikus Nagyzenekarral karöltve lépett színpadra Sao Paulo-ban, 2019. május 4-én, hogy közösen megünnepeljék a modernkori metal-történelem egyik legjelentősebb albumát, az Angra által 2004-ben kiadott 'Temple of Shadows'-t.

Falaschi és grandiózus kísérő-zenekara teljes egészében előadta a 'Temple of Shadows' albumot. A nagyszabású koncerten a nagyzenekar mellett több neves vendég is fellépett a Tom Brasil színpadára, ahol teltházas (4200 fős) közönség fogadta kitörő örömmel őket.

Ezen bombasztikus, egész-estés előadás felvétele jelenik meg hamarosan hivatalos formában, CD-n, DVD-n és Blu-Ray változatban, az alább látható borítóval és tartalommal:

"5th Symphony In Cm – Allegro Con Brio" (L. Beethoven)
"Gate XIII"
"Deus Le Volt"
"Spread Your Fire"
"Angels And Demons"
"Waiting Silence"
"Wishing Well"
"The Temple Of Hate"
"The Shadow Hunter"
"No Pain For The Dead"
"Winds Of Destination"
"Sprouts Of Time"
"Morning Star"
"Late Redemption"
"Planeta Água"
"Violin Concert In Gm – The Four Seasons (Summer) – Presto" (A. Vivaldi)
"Streets Of Florence"
"The Glory Of The Sacred Truth"
"Rebirth"
"In Excelcis"
"Nova Era"

A koncerten az alap-zenekar felállását - Edu Falaschi mellett - a 'Temple of Shadows' két eredeti zenésze: Aquiles Priester (W.A.S.P. / Primal Fear / Angra / Hangar) és Fabio Laguna (Angra / Hangar), valamint Raphael Dafras (Almah), Roberto Barros és Diogo Mafra alkotta. Vendégként nem más, mint Kai Hansen (Gamma Ray / Helloween / Avantasia) és Sabine Edelsbacher (Edenbridge) [akik szintén vendégzenészek voltak a 2004-es stúdióalbumon], valamint Mike Vescera (Yngwie Malmsteen / Loudness), Guilherme Arantes és Tiago Minero tűntek fel a rendezvényen.

Íme a hivatalos DVD-trailer:

A 'Temple of Shadows' a brazil Angra zenekar egyik legsikeresebb albuma - eredetileg 2004. szeptember 6-án jelent meg, a Steamhammer kiadó jóvoltából. A csapat ötödik nagylemezét később a Loudwire magazin minden idők 21 legjobb power metal-albumai közé rangsorolta. Az eredeti albumon - aminek javarészét a jelenlegi Megadeth gitáros Kiko Loureiro és Rafael Bittencourt szerezte - vendégként tűntek fel a Gamma Ray, a Blind Guardian és az Edenbridge frontemberei.

Edu Falaschi 2001 és 2012 között volt az Angra énekese. Falaschi munkássága 1990-ben eredeztethető: ekkor indította a Mitrium együttest. Az énekes azóta (többnyire az Angra és az Almah, de a Symbols és a Venus színeiben is) 14 stúdióalbumot adott ki, melyek közül több is aranylemez státusz ért el. Falaschi egymilliónál is több albumot adott el világszerte; számtalan turnét bonyolított le; és kitüntették 'A világ legjobb metal- énekes / daszerzője' díjjal.


Új koncertlemezzel jelentkezik Edu Falaschi, az ANGRA 'Temple of Shadows' albumának 15. évfordulója alkalmából - itt a friss előzetes!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.